Decentní šperky nejen na podzim

Tagy:  podzim, listopad, móda, trendy, nakupování, e-shop, eshop, doplňky

Sponzorované odkazy:

Decentní šperky nejen na podzim

Některé ženy bezmezně milují nakupování bot, jiné preferují praktické kousky pro každodenní využití, další zase ujíždějí na stále nových krajkových podprsenkách. Každý máme rád něco jiného, co je ale naprostou vášní snad každé ženy, jsou šperky. Ať už je řeč o opravdových klenotech za stovky tisíc nebo o stylové bižuterii, která je aktuálním módním trendem sotva pár měsíců. Chcete si pořídit do své sbírky pár podzimních novinek, které však užijete i v dalších sezónách? Pak se podívejte na aktuální nabídku světových e-shopů.

Jestli je něco letos opravdu v kurzu, pak jsou to šperky z růžového zlata nebo alespoň napodobeniny z růžového zlata, které je obvykle velmi drahé. Stylové náramky, řetízky, prstýnky a především hodinky by se ve vaší šperkovnici proto letos měly objevit. A k čemu růžové zlato kombinovat? Pakliže se rozhodnete jej nosit, zapomeňte na to, že by si snad rozumělo s klasickým zlatem nebo stříbrem. Nosit zkrátka můžete aktuálně jen jednu variantu. Růžové zlato skvěle doplní ležérní džínový outfit, ale také večerní šaty. Tyto hodinky seženete na stránkách SHOPBOP.COM za 4 530 korun.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Prsteny jsou šperkem, který je třeba nosit s rozmyslem, neboť jakmile to s nimi přeženete, budete vypadat lacině a dost možná i směšně. Chtěli byste si vzít hned několik prstenů najednou? Proč je nenosit na jednom prstu a místo lacinosti působit stylově a maximálně trendy? Kupte si na e-shopu STYLEMOI.NU sadu prstenů, které se snadno kombinují a skvěle vypadají navlečené i na vrchních článcích prstů. Sadu ve stříbrné, klasické zlaté, bronzové a měděné variantě koupíte již od 330 korun. Jedná se samozřejmě o napodobeniny, nikoli pravé materiály.

Autor: STYLEMOI.NUAutor: STYLEMOI.NU

Pokud vás móda a šperky alespoň trochu zajímají, pak vám jistě neuniklo, že se v posledních letech opět rozmohl trend s pírky, která se objevují nejenom na bižuterii, ale také na jednotlivých outfitech jako jsou šaty, trika a tuniky. Letošní podzim a zimu jsou opět aktuální a především pak v extrémně tmavých variantách, zejména v černé, která je sexy, tajemná a pro zimu ideální. Vzhledem k tomu, že se trendy s pírky neustále vrací, budou se vám tyto náušnice hodit i za několik let. Koupit je můžete v kamenných prodejnách Mango nebo přímo na e-shopu MANGO.COM, kde vás vyjdou levněji, konkrétně na 550 korun.

Autor: MANGO.COMAutor: MANGO.COM

Jestli lze něco označit za opravdu nesmrtelný módní kousek a za šperk, který snad nikdy nevyjde zcela z módy, pak jsou to rozhodně perly a veškeré perlové záležitosti. Jednu se zónu jsou perly na samém vrcholu, příští rok o nich neslyšíte, nicméně v takových vlnách se do módy vracejí již stovky let. Letos je opět perlový comeback, takže pokud je ve své sbírce ještě nemáte, obstarejte si perlový náhrdelník na e-shopu CHICOS.COM, kde vás bude stát 1 709 korun.

Autor: CHICOS.COMAutor: CHICOS.COM

Článek Decentní šperky nejen na podzim byl publikován 27. listopadu 2015 v 19.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...