Pouzdrové šaty 5 krát jinak

Tagy:  pouzdrové šaty, oblečení, móda, dámská móda, formální oblečení

Sponzorované odkazy:

Pouzdrové šaty 5 krát jinak

Pokud nepracujete na volné noze, v obchodě nebo ve sportovní oblasti, pravděpodobně musíte v zaměstnání dodržovat určitý dresscode, který může a nemusí být předepsaný. Pokud je volnějšího, takzvaně casual charakteru, nevylučují se slušné džíny, klasické košile a mokasíny, pakliže pracujete v bankovním sektoru, ve státní správě nebo dokonce přichází do styku s politiky či s médii, neobejdete se bez formálního oblečení, které prakticky tvoří váš šatník. Když se řekne formální móda, muži mají jasno. Ti si obléknou oblek, košili, nicméně u žen je to trochu složitější. Spousta z nich automaticky zaujme roli šedé myšky, což je neuvěřitelná škoda. Ona totiž i formální móda může být velmi krásná, proto se nechte inspirovat a obstarejte si několik pouzdrových šat, které jsou decentní, formální a přesto velmi ženské a sexy.

I když je zima v plném proudu a květiny jsou v nedohlednu, rostlinné motivy jsou moderní po celý rok. Zatímco v letních měsících je nosíte spolu s výraznými barvami, v zimě se zaměřte na tmavší zemité odstíny, které jsou proto toto období ideální volbou. Co říkáte například na šaty upnutého střihu s rozparkem, které jsou ozvláštněny právě o výrazné květy v přírodních barvách? Šaty koupíte na e-shopu ETSY.COM za 1 595 korun.

Autor: ETSY.COMAutor: ETSY.COM

Tyto šaty na první pohled vypadají jako kabátek, ale nenechte se oklamat. Ve skutečnosti se jedná o model velice propracovaného střihu, který krásně padne štíhlé postavě a vytvaruje ji ženské křivky. Kohoutí stopa a kostky jsou stále v kurzu, do formálnějšího prostředí se neuvěřitelně hodí a pokud k šatům zvolíte například výraznou červenou rtěnku, máte vyhráno. Šaty koupíte na e-shopu NEWCHIC.COM, a to za neskutečných 330 korun.

Autor: NEWCHIC.COMAutor: NEWCHIC.COM

Každá žena, bez výjimky, by měla umět prodat své přednosti a ukázat svoji smyslnost v plné polní. Fakt, že pracujete v kanceláři, v kolektivu mužů nebo ve velmi formální prostředí ještě neznamená, že vaším dennodenním outfitem bude neforemný kalhotový kostým. Sice si nemůžete dovolit obléknout minisukni, která by byla považována za nevhodnou, ale proč byste nezvolili příjemný výstřih? Cena těchto krásných šat je na e-shopu PINKQUEEN.COM skvělých 655 korun.

Autor: PINKQUEEN.COMAutor: PINKQUEEN.COM

Vínová je typickou barvou letošního podzimu a zimy a proto by ve vašem šatníku rozhodně neměla chybět. Pokud jste si doposud nic v tomto odstíny nepořídili, pak byste to měli změnit a vyrazit na nákupy nebo se alespoň podívat na stránky e-shopu SPARTOO.CO.UK, kde pořídíte tyto krásné pouzdrové šaty za cenu 655 korun a jistě si vyberete i spousty dalších kousků do své sbírky.

Autor: SPARTOO.CO.UKAutor: SPARTOO.CO.UK

Formální móda neznamená pouze černou, bílou a šedou, ve kterých jednoznačně splynete s davem. Nebojte se nosit barvy a být tak jedineční a originální. Skvělou alternativou jsou například jednoduché přiléhavé pouzdrové šaty v modré barvě, která sedne jak blondýnkám, tak brunetkám a černovláskám a pro zimní měsíce je skvělou volbou. Šaty pořídíte rovněž na e-shopu SPARTOO.CO.UK, a to již za skvělých 560 korun.

Autor: SPARTOO.CO.UKAutor: SPARTOO.CO.UK

Článek Pouzdrové šaty 5 krát jinak byl publikován 2. prosince 2015 v 19.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...