4 kousky, které pořídit na příští zimu

Tagy:  oblečení, outfit, nakupování, eshop, výprodej, slevy, obchody

Sponzorované odkazy:

4 kousky, které pořídit na příští zimu

Zima sice ještě zdaleka nekončí, ale pravděpodobně se bude nést, stejně jako teď, ve znamení jarních teplot a příjemného počasí, které není zrovna prototypem zimy. Není se proto čemu divit, že obchody s oblečením, obuví a dokonce i luxusní butiky zahájily výprodeje již nyní. Říkáte si, že už je letos naprosto zbytečné si kupovat zimní kabát nebo teplé boty? Pravdou je, že tuto zimu si jich příliš neužijete, nicméně rok uplyne jako voda a vy budete v listopadu šťastni, že máte zbrusu nové kousky, které by vás v plné ceně stály tisíce korun. Myslete proto chytře a nakupte si ještě dnes modely, které budou trendy i příští rok a které nyní seženete za super ceny.

Parka s kožíškem

Parky jsou v kurzu již nějaký ten pátek a nutno podotknout, že se jedná o vskutku promyšlené kousky, které mají své právoplatné místo ve světě módy. V zimě byste se měli cítit především komfortně, proto je ideální zapomenout na krátké bundičky a extrémně vypasované kabátky, pod které sotva obléknete tričko a zaměřte se spíše na teplé parky s kožíškem a prošíváním, které zahřejí a navíc vypadají skvěle. Tento kousek seženete na e-shopu YOINS.COM za senzačních 1 425 korun.

Autor: YOINS.COMAutor: YOINS.COM

Kožíšek nejenom na bundě

Kožíšky a kožešiny se objevují každou zimu a stále jsou IN a pravděpodobně vždy budou. Kožešina je totiž vděčným materiálem, který krásně hřeje a vypadá velmi luxusně, což ženy vždy ocení. Kožešiny se však nemusí nutně objevovat pouze na bundách nebo kabátek, ale také například na stylových kabelkách a psaníčkách, se kterými vyrazíte do města, na party nebo třeba na romantickou schůzku. Pořiďte si tento kousek z e-shopu THEHUT.COM, který vás vyjde na skvělých 1 122 korun.

Autor: THEHUT.COMAutor: THEHUT.COM

Luxusní doplněk nejen na zimu

Luxusní doplňky jsou něčím, po čem většina žen neuvěřitelně prahne. Jednak si ve společnosti drahých značek připadají výjimečně a pravdou je, že například šálky a šátky určitých značek svědčí o kvalitě, kterou v běžných obchodech nekoupíte. Toužíte po značkovém šátku, který každý outfit pozvedne na vyšší úroveň? Pak se podívejte na senzační slevy e-shopu STYLEBOP.COM, kde například tento kousek od Burberry pořídíte za skvělých 8 977 korun.

Autor: STYLEBOP.COMAutor: STYLEBOP.COM

Kožené kalhoty, co zahřejí

Dalším kouskem, který v zimě najdete ve skříni a budete šťastni, že jste do něho investovali, jsou kožené kalhoty. Možná jste se v nich ještě nenašli, ale důvod může být také ten, že jste si je ani nevyzkoušeli a rovnou je zavrhujete. Kožené kalhoty jsou však velmi pohodlné a navíc neuvěřitelně teplé. Pokud zvolíte opravdu kvalitní variantu, která je precizně užitá, nebudou se kalhoty nikde nepříjemně hrnout, sednou jako ulité a jakmile budete stát delší dobu na zastávce nebo před obchodním centrem, kam kamarádka vždy přijde pozdě, mrazy u vás nemají šanci. Tyto klasické černé koženě kalhoty nyní seženete na e-shopu WOLFANDBADGER.COM za skvělých 4 999 korun.

Autor: WOLFANDBADGER.COMAutor: WOLFANDBADGER.COM

Článek 4 kousky, které pořídit na příští zimu byl publikován 27. ledna 2016 v 17.00 v rubrice Doplňky, Značky a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...