Plesová sezóna aneb jaké zvolit šperky?

Tagy:  doplňky, bižuterie, ples, klenoty, nákup, e-shop, náušnice, náramek, perly, náhrdelník

Sponzorované odkazy:

Plesová sezóna aneb jaké zvolit šperky?

I když je zima poměrně nudným a zdlouhavým obdobím, které vás velmi limituje v činnostech, plesová sezóna je něčím, na co se většina lidí těší po celý rok. Plesy, jakožto takové, jsou skvělou příležitostí, jak poznat nové lidi, užít si spoustu zábavy, oprostit se od každodenního stereotypu a ženy plesy milují také proto, že se mohou obléknout jako dámy, použít výrazný make up, po kterém za normálních okolností ani nesáhnou a celkově se „vyšňoří“ jako princezny nebo luxusní dámy. Chystáte se na ples a chybí vám ty správné doplňky? Pak si pořiďte tyto krásné kousky, které užijete i příští rok.

Ples si samozřejmě žádá trochu výraznější šperky, než jaké nosíte běžně. To ovšem neznamená, že se ověsíte nejrůznějšími štrasy od hlavy až po paty. Šperk by měl být výrazný, aby upoutal pozornost, ale přesto by neměl odvádět všechnu krásu od šatů, dokonalého účesu a vaší maličkosti. Skvělou volbou je například tento náramek, jehož modré kameny budou dokonale ladit s modrou róbou, ale také s bílou nebo černou, kdy vytvoří příjemný kontrast. Náramek pořídíte na e-shopu NEIMANMARCUS.COM za 1 812 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Většina žen přes všední dny nosí klasické náušnice v podobě menších perliček nebo takové kousky, které jsou decentní a hodí se prakticky k čemukoliv. Důvod je jednoduchý. Větší náušnice překážejí, jsou nepraktické a pokud se neustále točíte okolo dětí, mohou být i nebezpečné. O to více byste si proto měli užít výrazný kousek, který nechá vyniknout jednoduché černé koktejlové šaty. Tuto variantu seženete na e-shopu LANECRAWFORD.COM za 6 070 korun. K extrémně výrazným náušnicím si nezapomeňte vlasy vyčesat tak, aby šperk vynikl v celé své kráse.

Autor: LANECRAWFORD.COMAutor: LANECRAWFORD.COM

Prahnete po diamantových náušnicích, ale z finančních důvodů si je nemůžete dovolit? Pak nezoufejte, neboť existují takové kousky, které vypadají jako z luxusního klenotnictví a přitom vás vyjdou na pouhých tisíc korun možná i méně. Podívejte se například na nabídku e-shopu THEOUTNET.COM, kde najdete nespočet krásné bižuterie, jež je vhodná nejenom na ples. Například tyto náušnice vás po slevě vyjdou na skvělých 880 korun.

Autor: THEOUTNET.COMAutor: THEOUTNET.COM

V jednoduchosti je rozhodně síla a jemnými a decentními šperky nikdy nic nezkazíte. Pokud volíte výraznější šaty, kde nechybí krajka, kamínky nebo flitry, případně výrazné řasení či zajímavý tvar, extrémně poutavé šperky by byly spíše na škodu. V takovém případě sáhněte po jednodušší variantě, která celkový outfit příjemně doplní. Co říkáte například na tyto přirozené náušnice značky Epstine? Koupit je můžete na e-shopu NORDSTROM.COM za 1 844 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Perly jsou nestárnoucí klasikou, která by ve vaší šperkovnici zkrátka neměla chybět. Pokud nevíte, do jakého šperku investovat, perly jsou vždy skvělou volbou, a to ve všech provedeních. Ať už vsadíte na jednoduchý perlový náhrdelník, zajímavý náramek kombinovaný s kovy nebo decentní náušnice, které lze nosit i do zaměstnání, perly byly, jsou a budou v kurzu. Tento kousek z pravých perel můžete zakoupit na e-shopu CHICOS.COM za 12 577 korun.

Autor: CHICOS.COMAutor: CHICOS.COM

Článek Plesová sezóna aneb jaké zvolit šperky? byl publikován 15. ledna 2016 v 18.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...