Sluneční brýle jak je neznáte aneb jaké musíte mít letos?

Tagy:  doplňky, móda, jaro, nakupování, eshop, e-shop, barvy

Sponzorované odkazy:

Sluneční brýle jak je neznáte aneb jaké musíte mít letos?

Sluneční brýle jsou jedním z těch nepostradatelných doplňků které k jarní a letní sezóně samozřejmě patří. Pakliže se pohybujete venku a jezdíte na výlety, pak jsou brýle proti slunci skvělou pomůckou, která vám pobyt na čerstvém vzduchu zpříjemní a nutno podotknout, že jsou sluneční brýle také dokonalým doplňkem každého outfitu. Stejně jako se rok co rok obměňuje styl kabelek a obuvi, jinak to není ani v případě brýlí. Pořiďte si stylové brýle, které jen tak na své kamarádce neuvidíte.

Zaostřeno na barvy

Hitem letošního jara jsou opět pastelové barvy, což není až takovým překvapením. Jemné odstíny žluté, modré, zelené, oranžové a růžové by se proto měly objevovat nejenom ve vašem šatníku, ale ideálně také v interiéru. Pokud vám tyto barvy ještě chybí, pak nastal ten nejvyšší čas na jejich pořízení, neboť kdy jindy, než právě v době slunečného jara, je můžete nosit? Obstarejte si tyto romantické sluneční brýle značky Illesteva, které koupíte na e-shopu FARFETCH.COM za 1 899 korun, a to nejenom v této růžové barvě.

Autor: FARFETCH.COMAutor: FARFETCH.COM

Retro kousky stále letí

Opomenout rozhodně nelze ani tolik populární retro módu, která je v kurzu již nějaký ten rok. Čím dál častěji můžete nejenom na přehlídkových molech, ale také běžně na ulicích vidět stylové kousky z minulosti, které byly neuvěřitelně IN před 50ti lety a stejně tak jsou v kurzu dnes. Pokud si retro módu alespoň trochu potrpíte a tak trochu se řadíte ke sběračům modelů z dob minulých, nesmí vám chybět brýle z nejnovější kolekce značky Fendi, která se pro letošní jaro nechala inspirovat právě retrem. Brýle zakoupíte přímo v butiku nebo na e-shopu FARFETCH.COM.

Autor: FARFETCH.COMAutor: FARFETCH.COM

Dioptrické nebo sluneční?

Čím dál více lidí musí nosit také brýle dioptrické, které již nechrání zrak proti slunečnímu záření a ani mnohdy nemusí plnit funkci módní ikony. Dioptrické brýle vám umožní lépe vidět a být tak spokojenější. Co ale dělat v případě, kdy musíte nosit dioptrie a přesto se chystáte ven, kde bude sluníčko pálit jako nikdy předtím? Pro tyto případy je skvělou volbou kompromis v podobě dioptrických brýlí s kouřovými skly anebo si pořiďte přímo brýle sluneční s dioptrickými skly. Podívejte se na e-shop SHOPLALUCE.COM, kde si jistě vyberete. Cena brýlí se pohybuje okolo 1 999 korun.

Autor: SHOPLALUCE.COMAutor: SHOPLALUCE.COM

Pilotky trochu jinak

Pilotky jsou jakýmsi evergreenem mezi brýlemi, které má ve svém repertoáru téměř každý. Jejich výhodou je fakt, že sluší jak ženám, tak mužům a stylově padnou ke sportovnější a volnočasové módě, tak i k elegantnějším kouskům, kterým chcete dodat trochu stylu. Jestliže jsou právě pilotky vašim favoritem, na kterého nedáte dopustit, pořiďte si od značky Ray Ban, která je na brýle odborník, tento kousek z nové jarní kolekce a buďte zase o krok napřed. Cena brýlí je na e-shopu GILT.COM 3 055 korun.

Autor: GILT.COMAutor: GILT.COM

Článek Sluneční brýle jak je neznáte aneb jaké musíte mít letos? byl publikován 6. května 2016 v 20.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...