Letní boty 6x jinak, a to do 1 000 Kč

Tagy:  obuv, espadrilky, léto, móda, nakupování, e-shop, eshop, doplňky, sandále, žabky

Sponzorované odkazy:

Letní boty 6x jinak, a to do 1 000 Kč

Pro milovnice bot, které si musejí alespoň jednou za měsíc nějaký ten stylový pár pořídit, jsou tu letní boty, bez kterých se v toto krásné období neobejdete. Pakliže nechcete v létě za obuv utrácet tisíce korun, především pak proto, že ji nebudete nosit po celý rok a pravděpodobně ani příští sezónu, pak se podívejte na 6 skvělých párů, které seženete do 1 000 korun a budete v nich vypadat naprosto senzačně. A kde boty pořídíte? Na známých a populárních e-shop, kde dokonce natrefíte na zdarma poštovné a dopravu.

Letos se opět do módy dostávají gladiátorky, které mají v módním světě zkrátka své jasně dané místo. Jeden rok o nich slyšíte méně, ten další zase více a jedno je jisté, ve skříni se vám neztratí. Pokud jste si je ještě nepořídili, využijte slev na e-shopu YOINS.COM a obstarejte si tuto variantu v hnědé barvě již za skvělých 980 korun.

Autor: YOINS.COMAutor: YOINS.COM

Kamínky jsou trendem každé letní sezóny a proto jejich koupí nikdy neprohloupíte, ať už se objevují na kalhotách, šatech, topech nebo na obuvi. Sandálky by měly být výrazné, nápadité a pokud se budou třpytit, pro letní dovolenou jsou jako stvoření. Podívejte se na nabídku e-shopu BILLABONG.COM, kde si za 1 000 korun jistě vyberete.

Autor: BILLABONG.COMAutor: BILLABONG.COM

Květiny jsou symbolem každé letní sezóny a čím víc jich budete mít, tím více letně si budete připadat. Pokud se chystáte na letní zahraniční dovolenou k moři a ještě nemáte adekvátní sandálky, které by vám mohly dělat společnost, pořiďte si tyto s květinami, které se dokonale hodí jak k šortkám, tak k šatům. Jejich cena je na e-shopu BRANDOUTLET.BOR příjemných 907 korun.

Autor: BRANDOUTLET.BORAutor: BRANDOUTLET.BOR

Co by vám rovněž v létě nemělo chybět, jsou stylové espadrilky. Jejich příjemný materiál a rákosová podrážka jsou prototypem léta a dokonale je sladíte jak k šatům, tak k delším kalhotám a dokonce k džínám. Využijete je proto nejenom na letní dovolené, ale také ve městě. Cena těchto kanárkově žlutých espadrilek je na e-shopu SHOPBOP.COM příjemných 950 korun.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Dokážete si léto představit bez výrazných metalických barev jako je stříbrná, zlatá, měděná, cínová nebo ocelová? Pokud ne, pak jsou přesně pro vás stvořeny tyto trendy letní sandálky z kolekce značky Namara, která prostš ví, co ženám sluší. Cena sandálek je na e-shopu BLOOMINGDALES.COM 845 korun.

Autor: BLOOMINGDALES.COMAutor: BLOOMINGDALES.COM

Žabky jsou možná tak trochu přežitkem a mnoho lidí je toho názoru, že v módě nemají své místo, nicméně pokud sáhnete po kvalitních a ještě značkových, proč byste se v nich na promenádě přímořského města nemohli objevit? Na e-shopu COGGLES.COM seženete žabky Michael Kors již za 999 korun.

Autor: COGGLES.COMAutor: COGGLES.COM

Článek Letní boty 6x jinak, a to do 1 000 Kč byl publikován 28. července 2016 v 12.00 v rubrice Boty a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...