Máte už své Conversky?

Tagy:  obuv, tenisky, converse, podzim, móda, nakupování, e-shop, eshop, doplňky

Sponzorované odkazy:

Máte už své Conversky?

Tenisky jsou oblíbenou obuví nejenom mužů, ale také žen. Některé si je natolik oblíbily, že jich vlastní desítky či pro ně mají dokonce vyčleněnou část šatníku nebo šatny. Tenisky jsou totiž velmi pohodlnou obuví, která se dokonale hodí jak ke sportovnímu a volnočasovému outfitu, ale často také k sukni, šatům a odvážnější povahy je obléknou i ke kalhotovému kostýmu. Lídrem mezi teniskami jsou samozřejmě Conversky, které by každá milovnice bot měla vlastnit.

Converse je americkou populární značkou, která se proslavila svými typickými teniskami, které nemají obdoby. Když se řekne Converse tenisky, každý ví, jak vypadají a jak moc jsou nezbytné ve světě módy a stylu. Máte již své Conversky anebo byste si rádi pořídili další model? Pak se podívejte, které jsou aktuálně v trendu a jež vám nesmí uniknout.

Růžová je typická ženská barva a nutno podotknout, že ji většina dam miluje od útlého věku. Holčičky jsou prakticky od narození neustále oblékány do růžových šatičků, botiček a zdobí je růžové čelenky, proto není divu, že je pro vás právě tato barva jakousi srdcovou záležitostí. S růžovými teniskami značky Converse proto rozhodně nic nezkazíte a naopak v nich skvěle vyniknete. Pořiďte si je na e-shopu MYTHERESA.COM za skvělých 1 799 korun.

Autor: MYTHERESA.COMAutor: MYTHERESA.COM

Letos jsou samozřejmě stále v kurzu metalické barvy a k ni neodmyslitelně patří také stříbrná. Pakliže vám metalické boty ještě chybí a rádi byste si je pořídili, pak se zaměřte právě na značku Converse, která jich má ve svém repertoáru hned několik. Skvělou volbou jsou například tyto vyšší stříbrné tenisky, jež seženete na e-shopu LUISAVIAROMA.COM za 3 245 korun.

Autor: LUISAVIAROMA.COMAutor: LUISAVIAROMA.COM

V letošním roce se opět rozmohl trend potisků a zajímavých aplikací, které vašemu oku dozajista nemohly uniknout. Vtipné motivy a postavičky se objevují na bundách, trikách, mikinách, ale také na obuvi nebo na kabelkách. Podívejte se na novinky e-shopu FARFETCH.COM, kde si jistě přijdete na své. Objevíte tam například exkluzivní a hravé tenisky Converse s veselými motivy.

Autor: FARFETCH.COMAutor: FARFETCH.COM

Krajka je luxusním a zároveň romantickým motivem, který je v módě již pěknou řadu let a pravděpodobně se na pomyslném žebříku ještě nějaký ten pátek udrží. Pokud i vy máte rádi krajku, pak si pořiďte tyto jemné krajkované tenisky a buďte za romantickou duši i v teniskách Converse. Jejich cena je na e-shopu FARFETCH.COM 3 870 korun.

Autor: FARFETCH.COMAutor: FARFETCH.COM

Potrpíte si spíše na kvalitní koženou obuv, která vydrží roky, ale nechcete se vzdát nošení tenisek? Pak je pro vás na e-shopu MYTHERESA.COM skvělá novinka v podobě kožených tenisek Converse, které splní veškeré vaše požadavky na prvotřídní boty. Jejich cena je navíc příjemných 2 413 korun.

Autor: MYTHERESA.COMAutor: MYTHERESA.COM

Článek Máte už své Conversky? byl publikován 10. října 2016 v 16.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...