Toužíte po luxusních špercích? Zárukou je Dyrberg Kern

Tagy:  doplňky, dyrberg kern, ples, klenoty, nákup, e-shop, náušnice, náramek, prsten, náhrdelník

Sponzorované odkazy:

Toužíte po luxusních špercích? Zárukou je Dyrberg Kern

Šperky jsou nejenom vášní každé ženy, ale mnoho mužů také pro své drahé polovičky velmi rádo nakupuje. Šperky jsou totiž takovou vděčností, díky níž vykouzlíte úsměv na rtech naprosto každému, ať už se jedná o teenagerku, dámu v letech nebo o mladou maminku. Ovšem nejsou šperky jako šperky a zatímco některé jsou kvalitní a luxusní již na první pohled, jiné jsou laciné a vydrží vám sotva několik měsíců. Toužíte po neotřelých a kvalitních špercích? Pak se zaměřte na prvotřídní značku Dyrberg Kern, která vám jistě učaruje.

Milujete výrazné náramky a neustále musíte mít něco blyštivého nebo zajímavé na ruce? Pak se podívejte na překrásnou zimní kolekci právě značky Dyrberg Kern. ta nyní přichází z výraznými opálovými náramky ze zlata, jež potěší naprosto každou příslušnici něžného pohlaví. Náramky jsou nejenom kvalitní, ale také neotřelé a nosit je můžete jak k džínům, tak k elegantnímu kostýmku do kanceláře. Cena tohoto skvostného klenotu je na e-shopu JOHNLEWIS.COM příjemných 2 770 korun.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Prsteny nenosí všechny ženy a některé mají pouze ten hlavní a tím je myšlen prstýnek snubní. To ovšem neznamená, že si čas od času nemůžete jako ústřední prvek outfitu vybrat právě výrazný prsten, který vám bude závidět naprosto každá žena ve vašem okolí. A že vám monstrózní prstýnek poutající pozornost na míle daleko schází? Pak si jej pořiďte v povánočních slevách za super cenu. Podívejte se na exkluzivní nabídku e-shopu JOHNLEWIS.COM, kde tento kousek seženete za senzačních 1189 korun, a to hned v několika barvách.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Každá žena by měla vlastnit alespoň jedny jednodušší náušnice, co se hodí naprosto ke všemu, ať už se rozhodnete vyrazit do města v teplákové soupravě nebo si vezmete slušivé pouzdrové šaty v zajímavé barvě. Zapomeňte však na lacinou bižuterii a raději si obstarejte takové náušnice, které vám vydrží dlouhé roky a stále budou zářit.Řeč je například o tomto kamínkovém modelu ve zlatém provedení. Cena náušnic je na e-shopu JOHNLEWIS.COM dobrých 1 215 korun. Šperk rovněž seženete v originálních prodejnách po celé republice.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Blíží se plesová sezóna a než se nadějete, budete muset sehnat luxusní večerní róbu a k ní samozřejmě také šperky. Bez těch se na plese jednoduše neobejdete a tak, jako na sobě musíte mít boty, náušnice a náramek jsou nezbytností. Tentokrát však vsaďte na výraznější prvek a místo nic neříkajících ,,peciček" do uší si vyberte visací variantu se štrasem a flitry, Takové náušnice se dokonale hodí k vyčesanému drdolu a jemnému make upu. Cena těchto stříbrných plesových náušnic je na e-shopu JOHNLEWIS.COM 2 330 korun.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Článek Toužíte po luxusních špercích? Zárukou je Dyrberg Kern byl publikován 19. ledna 2017 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...