Džíny pro vás i partnera - tyto kousky na jaře musíte mít!

Tagy:  móda, nakupování, denim, jaro, trendy, pepe jeans, dámské džíny, pánské džíny, kalhoty

Džíny pro vás i partnera - tyto kousky na jaře musíte mít!

Džíny jsou jedním z těch kusů oblečení, který lze považovat za nesmrtelný. Od té doby, co se džíny ve světe módy začaly vyskytovat je vlastní snad každý a pravděpodobně ve svém okolí nenajdete osobu, která by je nenosila. Džíny jsou nejenom komfortní, ale také teplé, čili je lze nosit po celý rok a především se dnes vyrábí v tolika variantách, že seženete model k mikině či oversized svetru, ale také elegantnější variantu k saku a luxusní kabelce. Džíny nejsou zdaleka záležitostí pouze žen, ba dokonce muži v nich chodí častěji a jsou jejich skalními fanoušky. Podívejte se na stylové jarní kousky, které by ve vašem šatníku neměly chybět.

Trhejte a záplatujte

Záplaty a trhance nejsou v módním průmyslu žádnou novinkou. Jako moderní prvek spatřily světlo světa již před několika lety, kdy se začaly objevovat právě na džínách. Z počátku se kalhoty s dírami a úmyslně vytvořenými záplatami mohly jevit jako nevkusné či dokonce vandrácké, ale dnes již víme, že jsou vrcholem vkusu a v šatníku moderního muže a stylové ženy by neměly chybět. Otrhané džíny mají mnohonásobné využití, a to především v případě žen. Ty si totiž otrhané džíny mohou obléknout jednak k pohodlným teniskám a džínové bundě, ale také k saku a vysokým jehlám. I pánové mohou ležérní džíny ladit k elegantnějším kouskům a ke zdánlivě neslučitelným lakýrkám. Ve fantazii se meze nekladou a pokud ještě své potrhané džíny nemáte, pak nastal ten správný čas k jejich koupi.

Otrhané sžíny jsou velice multifunkční, autor: answear.czOtrhané sžíny jsou velice multifunkční, autor: answear.czI muži by měli vlastnit džíny s trhanci a záplatami, autor: answear.czI muži by měli vlastnit džíny s trhanci a záplatami, autor: answear.cz

Hrajte barvami

Za desítky let svého vývoje prošly džíny několika fázemi a dnes najdete na prodejních pultech stovky druhů a variant, z nichž si vybere naprosto každý. Modré džíny jsou klasikou, černé můžete obléknout k naprosto čemukoliv, ale co si obstarat, pokud chcete džíny, ale už vás omrzely ty typické a předvídatelné? Nebojte se barev a obzvláště ne na jaře, které je barevné od samotného počátku. Dámské džíny Pepe Jeans seženete snad ve všech možných barvách, které si jen dovedete představit, a to včetně výrazných neonových odstínů. Trefou do černého je například vínová, v níž dokonale vyniknou jemné blondýnky i výrazné snědé brunetky. Vínové kalhoty navíc skvěle padnou i mužům, kteří si tak opět zvětší své módní obzory.

Vínová je skvělou volbou pro všechny ženy, autor: answear.czVínová je skvělou volbou pro všechny ženy, autor: answear.czI mužům budou slušet vínové džíny, autor: answear.czI mužům budou slušet vínové džíny, autor: answear.cz

Buďte netradiční

Spoustu let si říkáte, že se pro jednou vymaníte ze svých zajetých kolejí a pořídíte si netradiční módní kousek? Pak si toto „předsevzetí“ na jaře splňte a vsaďte na originální džíny, které ve svém okolí jen tak nespatříte. Muži jsou v tomto případě konzervativnější a měli by se držet klasických variant, nicméně ženy mohou o trochu více experimentovat. Co říkáte například na vyšší pas, mašle, barevné nášivky s květinami nebo hvězdičky? Letošní jaro je vše povoleno!

Nebojte se trochu experimentovat, autor: answear.czNebojte se trochu experimentovat, autor: answear.czHvězdičky nebo barevné nášivky letos letí, autor: answear.czHvězdičky nebo barevné nášivky letos letí, autor: answear.cz

Článek Džíny pro vás i partnera - tyto kousky na jaře musíte mít! byl publikován 6. března 2017 v 23.15 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...