5x stylové botičky do jarního šatníku

Tagy:  obuv, jaro, trendy, komfort, móda, nakupování, eshop, e-shop

Sponzorované odkazy:

5x stylové botičky do jarního šatníku

Jaro si každoročně žádá alespoň menší obměnu šatníku a doplnění o nové stylové kousky, které jednak skvěle vypadají, ale především se hodí k vašim dosavadním modelům a také jsou komfortní. Podívejte se na 5 trendy kousků, které vá nesmí chybět.

Converse jako klasika

Nestárnoucí klasikou a jakousi must have každého dámského šatníku by rozhodně měly být jednoduché bílé tenisky. Skvělou volbou jsou například ty od značky Converse, která je populární po celém světě. Converse bílé tenisky vypadají senzačně a nyní se hodí jak ke sportovnějším kouskům a džínům, tak například k bavlněným šatům a kožené bundě. Podívejte se na e-shop MYTHERESA.COM a pořiďte si jedno také pro sebe.

Autor: MYTHERESA.COMAutor: MYTHERESA.COM

Lodičky pro milovnice elegance

Pokud si nepotrpíte na tenisky a sportovní módu jakožto takovou a také kvůli zaměstnání jste nuceni nosit formálnější a elegantnější kousky, pak vám samozřejmě nesmí chybět lodičky. Na e-shopu GARMENTQUARTER.COM najdete nespočet senzačních kousků ideálních pro první jarní dny. Je libo například tento model s rostlinnými motivy?

Autor: GARMENTQUARTER.COMAutor: GARMENTQUARTER.COM

Espadrilky musíte mít

Jestli se bez něčeho rozhodně neobejdete a jar by bez toho nebylo ono, jsou klasické espadrilky. Jedná se o moderní a pohodlné mokasíny, vyrobené z látky, tenké podrážky a proutí. Espadrilky jsou senzační pro každodenní módu a dokonale se hodí k džínám i leginám. Obstarejte si například tyto s výraznými motivy, a to na e-shopu NORDSTROM.COM již za super cenu 999 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Barvy barvičky

K jaru samozřejmě také patří výraznější a pastelové barvy a obzvláště takové, které byly během zimy a podzimu naprosté tabu. Nyní se můžete odhodlat a obstarat si například žluté uzavřené sandály v kožené variantě. Ty se skvěle hodí prakticky pro jakýkoliv den a do zaměstnání. Pořídíte je na e-shopu STYLEBOP.COM.

Autor: STYLEBOP.COMAutor: STYLEBOP.COM

Metalické jako žhavý trend

Metalické barvy jsou stále aktuálním trendem a neobejdete se bez nich rozhodně ani na jaře. Pokud své tenisky v metalických barvách ještě nemáte, pak je na čase si je obstarat. Podívejte se na e-shop FORWARDBYELYSE­WALKER.COM, kde si jistě vyberete z mnoha atraktivních variant od stříbrné, přes zlatou až po měděnou.

Autor: FORWARDBYELYSEWALKER.COMAutor: FORWARDBYELYSEWALKER.COM

Článek 5x stylové botičky do jarního šatníku byl publikován 31. března 2017 v 14.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...