Plavky 4x jinak aneb které vám nemohou chybět?

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, eshop, nakupování, jaro, léto, bikiny, červen

Sponzorované odkazy:

Plavky 4x jinak aneb které vám nemohou chybět?

Plavková sezóna je v plném proudu a spolu s ním samozřejmě také navštěvování rybníků, plováren či přehrad a ježdění na letní dovolené. I v letních měsících je nezbytná určitá výbava, díky které budete nejenom vypadat skvěle, ale take se cítit komfortně a budete moci vykonávat mnnoho venkovních aktivit, jako je například koupání se a potápění. Podívejte se na 5 druhů plavek, které vám toot krásné léto jednoduše nemohou chybět.

Bikiny trochu jinak

Bikiny nejsou ve světě módy rozhodně žádnou novinkou. Ba naopak se začaly objevovat již v 60. Letech a ve filmech s Jamesem Bondem a jeho Bond girl vzbudily neuvěřitelný rozruch. Od té doby si bikiny pořizují ženy na celém světě a nedají nan ě dopustit. Bikin je neuvěřitelné množství a pakliže se letos chcete troche odlišit, máme pro vás bezva tipy. Zaměřte se například na takové bikiny, jež mají netradiční aplikace, třásně nebo třeba řetízky. Myslete na skutečnost, že u v plavkách byste měli vypadat skvěle a dle posledních trendů.

Autor: VICTORIASWING.COMAutor: VICTORIASWING.COM

Jak vytvořit hrudník?

Ne všechny ženy se mohou pyšnit větším hrudníkem a dokonce je mnoho takových dam, které jejich menší poprsí tíží a stresuje. Obzvláště v době letních dovolených hrudník vystavujete a přirozeně chcete, aby vypadal skvěle. Naštěstí pro vás existují I takové plavky, jež vám dokáží dokonalý dekolt vykouzlit. Zaměřte se na push up efekt podprsenky, které zvětšují dekolt až o 2 velikosti. Podprsenky hledejte například v prodejnách Calzedonia nebo Lindex.

Autor: ROTITA.COMAutor: ROTITA.COM

Nebojte se jednodílných

Jednodílné plavky mnoho žen děsí, neboť nan ě nepůsobí příliš přitažlivým a příjemným dojmem. Opak je ale pravdou a právě jednodílné plavky vám mohou vykouzlit naprosto dokonalý dekolt, ale také opticky prodloužit nohy a zakrýt případně větší bříško. A na jaké plavky se zaměřit? Skvěle vám padnou černé, jež lichotí naprosto všem tipům žen. Pakliže nepotřebujete nic zakrývat, vyzkoušejte vykrojené modely, které nosí I celebrity a top modelky.

Autor: FARFETCH.COMAutor: FARFETCH.COM

Letos frčí pletené

Když budete shánět plavky, pak bude přirozeně hledat typické plavkové materiály. Dovedete si však představit jiné plavky? Letos jsou ohromným trendem háčkované a pletené modely, které na opáleném těle vypadají naprosto skvěle. Do vody jsou však poměrně nepraktické, proto je noste spíše na party.

Dětské plavky

Autor: ZIMMERMANNWEAR.COMAutor: ZIMMERMANNWEAR.COM

Článek Plavky 4x jinak aneb které vám nemohou chybět? byl publikován 30. června 2017 v 18.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...