Jak připravit šatník na rok 2018

Tagy:  šatník 2018, módní trendy 2018

Sponzorované odkazy:

Jak připravit šatník na rok 2018

Všichni již mají pravděpodobně vánoční úklid už za sebou. Dopřáli jste ale úklid i svému šatníku, který by měl být připravený na příští rok? Pokud ne, tak my vám s úklidem lehce pomůžeme, tak že poradíme, které kousky budou a nebudou v módě a rovněž k nim přihodíme několik rad, jak je nosit.

Chinos kalhoty

Chinos kalhotyChinos kalhoty Autor: Zara

Móda nebude chinos kalhotami jinak výrazně ovlivněna. Mnoho stylistů si myslí, že chinos se hodí více pro muže, ale pokud patří mezi vaše oblíbené kalhoty, nevzdávejte se jich, ale obujte si k nim lodičky na podpatku pro dodání ženskosti.

Kimono

KimonoKimono Autor: Zara

Kimono by mělo patřit mezi základní kousek letního šatníku. Je to výborná alternativa obřího šátku nebo plážových a zavinovacích šatů oblečených přes plavky. Všestranné kimono se dá nosit dokonce i během dne s džínovými kraťasy, na jednoduchých letních šatech nebo v pase zavázané s legínami.

Kardigany

KardiganKardigan Autor: Zara

Ano, kardigany a jsou a stále budou v kurzu. Pohodlný pletený kabátek je perfektní společník na cesty, chladnější letní večery nebo i brzká chladnější rána.

Sněhule

SněhuleSněhule Autor: Botovo

Svět módy se neustále dohaduje o módnosti sněhulí UGG. Vzhledem k tomu, že jsou pohodlné a tak trochu „humpolácké“, mnoho stylistů se jim vyhýbá a odmítá jejich začlenění do outfitu. Není čeho se bát, hřejivé pohodlí si v botníku ponechte a nadále noste ve všech variantách, ale pouze s upnutými kalhotami.

Legíny

LegínyLegíny Autor: Zara

V první řadě, je důležité si uvědomit, že legíny patří mezi spodní oblečení, proto je třeba si přes ně vždy něco obléknout. Když vyrazíte ven pouze v legínách, je to to samé jako procházet se na veřejnosti pouze silonkách. I když jsou legíny velmi populární a dají se sehnat v nespočtu různých variant, příští rok uvolní více místa denimu a částečně se přesunou do tělocvičny.

Parky

ParkaParka Autor: Zara

Parky s barevnou kožešinou kolem kapuci jsou k vidění skoro na každém. Upřímně, osobně jsem se do nich také zamilovala. Jejich sláva bude díkybohu i nadále trvat i příští rok.

Článek Jak připravit šatník na rok 2018 byl publikován 18. prosince 2017 v 08.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Karolína Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...