Hodinky jako šperk: sledujte čas stylově

Hodinky jako šperk: sledujte čas stylově

I když ke sledování času čím dál víc používáme mobilní telefony, hodinky mají na našich zápěstích své místo jako měřič času i jako módní doplněk. Už dávno nemusí mít jen podobu jednoduchého ciferníku doplněného koženým řemínkem. Ze široké palety barev, stylů a materiálů si snadno vyberete hodinky, které se hodí do společnosti, na sport nebo si získají pozornost vašeho okolí.

Hodinky, nebo šperk? Obojí!

Přemýšlíte, jestli své zápěstí propůjčíte hodinkám, nebo náramku? Značka Boccia Titanium má na toto dilema snadnou odpověď: I hodinky mohou být šperkem. Stačí jejich návrh svěřit šikovným designérům, kteří pouhý časoměřič povýší na elegantní doplněk.

Klasický vzhled hodinek a neutrální barvy jsou stále in. Hodí se ke společenským šatům, jako doplněk kancelářského outfitu i jako strážce času na víkendovém výletu s rodinou. Ale i milovníci barev a extravagance si u německé hodinářské značky Boccia Titanium přijdou na své. Po boku nadčasové klasiky najdete i řemínky hodinek z netradiční keramiky, hranaté i oválné ciferníky a zdobení ciferníků třeba přírodní perletí. Dopřejte svému zápěstí kousek výjimečnosti.

Elegantní řešení pro alergiky

Věděli jste, že alergie na nikl patří mezi nejrozšířenější kožní alergie? Projevuje se svěděním a začervenáním v místě kontaktu kovu s pokožkou a alespoň stopové množství niklu přitom mohou obsahovat nejen šperky a hodinky, ale i doplňky, u kterých byste to nečekali – například nožičky brýlí. Pokud je to i váš případ, u Boccia Titanium si přijdete na své. Tato značka nabízí jako jedna z mála velký výběr dámských a pánských hodinek z antialergického titanu. Kovu lehkého a odolného, který ani na té nejcitlivější kůži nezpůsobí žádnou neplechu a pod rukama kreativních designérů získává originální design. Na nízkou váhu titanových hodinek si rychle zvyknete, ať už sáhnete po elegantních dámských hodinkách nebo robustnějším sportovním modelu.

Krása a spolehlivost v jednom

Když už si po dlouhém vybírání pořídíte své vysněné hodinky, určitě si přejete, aby vám vydržely jako nové co nejdéle. U většiny hodinek Boccia Titanium je proto samozřejmostí alespoň základní vodotěsnost, odolné kovové pouzdro a minerální či safírové sklíčko, které chrání vaše hodinky před újmou.

Pokud si chcete dopřát trendy a spolehlivé hodinky nebo chcete hodinkami obdarovat někoho s citlivější pokožkou, poohlédněte se po hodinkách značky Boccia Titanium. Aktuální nabídku pánských a dámských hodinek najdete u autorizovaného prodejce Helveti.

Článek Hodinky jako šperk: sledujte čas stylově byl publikován 25. ledna 2018 v 23.30 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...