Chcete kvalitní montérky odpovídající posledním trendům? Tady jsou!

Chcete kvalitní montérky odpovídající posledním trendům? Tady jsou!

Běžně se oblékáte podle toho, co je IN a ani při pracovních činnostech není důvod zůstávat pozadu. I pracovní oděvy jdou s dobou. Pracovníci z různých profesí i domácí kutilové mají k dispozici funkční a stylové montérky v mnoha barvách, provedeních a s vlastnostmi, podle toho, k jakým účelům budou využívány.

Vyberte si materiál, ve kterém se budete cítit dobře

Určitě každý, kdo na sebe někdy oblékl montérky a vrhl se do práce ví, že když vám pracovní oděv není pohodlný, ani práce vám nejde dobře od ruky. Aby se cítil dobře každý, máte dnes na výběr montérky vyrobené z bavlny nebo z bavlny s různým procentem příměsi polyesteru.

Bavlněné montérky jsou příjemné a dobře větrají, což oceníte zejména v létě, kdy je potřeba, aby vaše pokožka mohla dýchat a vy se tolik nepotili. Oproti tomu montérky s příměsí polyesteru jsou o něco odolnější. Hodí se proto pro náročné činnosti vyžadující odolný pracovní oděv.

Variabilní střihy a délky pro každého pracanta

Abyste mohli využívat montérky po celý rok a aby si vybral hubeňour i tlouštík, nabízejí výrobci ochranných pracovních oděvů širokou škálu střihů a typů montérek. Vybrat si můžete:

Montérky podle délky

  • kalhoty do pasu
  • kalhoty s laclem
  • montérkové kombinézy
  • montérkové kraťasy
  • speciální montérky s odepínacími rukávy a nohavicemi

Montérky podle ročního období

  • letní
  • zateplené zimní, chránící až do – 40 °C

Montérky podle určení

  • pánské
  • dámské
  • dětské
Montérky s laclem, foto: tomiscz.czMontérky s laclem, foto: tomiscz.cz

Další doplňky a vychytávky, které můžete využít jsou různé kapsy, poutka, zesílené prošití v namáhaných místech, vyztužení v kolenou nebo nastavitelná šířka pasu. K montérkám samozřejmě patří i další pracovní oděvy jako jsou pracovní trička, vesty, mikiny, bundy, čepice, pláště, zástěry a další ochranné pracovní pomůcky mezi kterými by neměly chybět pracovní boty, pracovní rukavice a prostředky pro ochranu zraku, sluchu, hlavy a dechu.

Řekni mi, co děláš a já ti povím, jaké montérky potřebuješ

Každá činnost vyžaduje jiný typ montérek s jinými vlastnostmi. Pro domácí kutily úplně postačí jednoduché bavlněné montérky, které budou chránit před odřením a ušpiněním. Pokud se ale doma vrháte do náročnějších činností, sáhněte po speciálních montérkách s vlastnostmi podle činností, ke kterým jsou určeny.

Pro zaměstnance v různých profesích jsou vyvinuty montérky vhodné do specifických prostředí. Například elektrikářům jsou určeny antistatické montérky. Cestáři, kteří potřebují být vidět už z dálky by měli obléknout reflexní montérky s vysokou viditelností. Pro hasiče, svářeče a pracovníky v provozech s vysokou teplotou jsou určeny nehořlavé a teplu odolné montérky. Lesníci a dřevorubci nebo zahrádkáři pracující s motorovou pilou budou potřebovat montérky neprořezné, které mohou zabránit ošklivým poraněním. A jaké oděvy a ochranné pomůcky by měli nosit kuchaři? To si můžete přečíst v našem článku zde. Další rady a tipy na oděvy a ochranné pomůcky pro vaši profesi naleznete například na webu Bezpečně do práce.

Vyzkoušejte montérky, co mají grády

Podívejte se, jaké krásné, pohodlné a funkční montérky můžete obléknout. Představíme vám kolekci pánských montérek Emerton a Stanmore, kolekci dámských montérek Yowie a kolekci dětských montérek Cool Trend od Ardonu. Za zmínku jistě stojí i kolekce pracovních oděvů Otto Schachner, kterou si můžete prohlédnout zde.

Montérky pro muže, co mají rádi styl

Pánové se budou cítit pohodlně v montérkách Emerton vybavených mnoha kapsami, poutky, prošitím v namáhaných místech a s provedením v příjemných barevných variantách. Kombinace bavlny a lnu zaručuje vysokou odolnost a dlouhou životnost montérek.

Také v pracovních montérkách Stanmore se muži mohou věnovat práci bez toho, aniž by je někde něco škrtilo, tahalo nebo překáželo. Bavlněný materiál montérek je prodyšný a pohodlný. Montérky Stanmore mají dvojitou látku v oblasti kolen, kam se dá vložit ochranný nákoleník, jsou opatřeny kvalitními kovovými zipy i poutky na nářadí.

Pro ženy to chce něco extra

Bezpečnost práce musí dodržovat i ženy. Aby se i ony cítily při práci dobře, přichází značka Yowie s kolekcí pracovních oděvů pro ženy. Dámy mohou obléknout jak slušivé montérky, tak pracovní sukně, šortky i bundy se zdobnými ornamenty. V kombinaci barev hnědo-zelená nebo modro-růžová bude každá pracovnice i kutilka k nepřehlédnutí.

I pro děti tu něco máme

Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš. I děti mohou už od malička asistovat tatínkům v dílně a maminkám na zahradě. S bezvadnými montérkami Cool Trend od značky Ardon si budou vaše děti připadat důležitě, a hlavně se budou moci pořádně zamazat.

Montérky pro celou rodinu, pro kutily i pracovníky v různých odvětvích najdete u specialisty na ochranné pracovní oděvy. Společnost TOMIS CZ oblékla už tisíce pracantů a určitě i vy zde najdete potřebné ochranné pracovní pomůcky, které zrovna potřebujete. Navštivte kamennou prodejnu v Příbrami nebo si projděte nabídku ochranných pomůcek na www.tomiscz.cz.

Článek Chcete kvalitní montérky odpovídající posledním trendům? Tady jsou! byl publikován 3. září 2019 v 22.15 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...