Dámské hodinky, praktický i důležitý módní doplněk

Sponzorované odkazy:

Dámské hodinky, praktický i důležitý módní doplněk

Náramkové hodinky jsou často považovány za nejdůležitější pánský doplněk. Ukazují společenský status, styl a cit pro módu muže, který je nosí. Když myslíme na dámské doplňky, obvykle o nich přemýšlíme spíše jako o šperku. Mají stejný účel jako kabelky, sluneční brýle a pásek. Ačkoli mnoho značek v minulosti věnovalo dámským hodinkám menší pozornost, zdá se, že si začínají dávat záležet i na kvalitních hodinkách pro dámy. Nakonec je rovnoprávnost a ve světě špičkového byznysu se objevuje čím dál více žen.

Hodinky jsou skvělým doplňkem pro každou ženuHodinky jsou skvělým doplňkem pro každou ženu

Není divu, že významné hodinkové společnosti se nyní obracejí na ženské celebrity, aby podpořily jejich značku. Serena Williams, jedna z nejlepších tenistek na světě, podporuje značku Audemars Piguet. Modelku a herečku Caru Delevingne si vybrala značka Tag Heuer. Ani Omega neodolala kouzlu korejské superhvězdy Song Hye Kyo, když pozvala herečku a modelku na otevření svého hongkonského obchodu letos v červnu. Exkluzivní hodinky od výše jmenovaných značek stojí i statisíce. Většina z nás běžných žen se musí spokojit s menším rozpočtem na nákup hodinek, to však neznamená, že by se nedaly na trhu najít cenově přijatelné, kvalitní hodinky, které kromě špičkového hodinkového strojku, doplní náš styl.

Tento jednoduchý doplněk dodá vašemu stylu potřebnou podporu a vy budete vypadat lépe stylizovaná, ať už se jedná o oblečení do práce, školy nebo jiné společenské příležitosti. Vzhledem k tomu, že hodinky jsou na trhu ve všech druzích barev, velikostí a stylů, nebudete mít potíže s nalezením vhodného kousku, který doplní váš šatník. Spousta lidí zastává názor, že hodinky jsou pasé, že na to, kolik je hodin se můžeme podívat na mobilním telefonu, ale hodinky nikdy nevyjdou z módy. Jsou symbolem vašeho vztahu k času, vašeho společenského postavení – stejně tak jako vaše auto. Jako příklad vám uvádíme pár novinek, které nevyprázdní vaši kapsu, ale uděláte s nimi spoustu parády.

Hodinky SeikoHodinky Seiko

Dámské hodinky Seiko.

Každá žena potřebuje klasické hodinky, které lze nosit od neformálních po formální. Tyto křemenné hodinky pocházejí od slavné japonské hodinářské značky známé svým stylem a výkonem. Dámské hodinky SEiko SUP304 jsou ideální pro dámy, které nemají rady velké a objemné hodinky. Bílý ciferník na pouzdru z leštěné nerezové oceli laděného do zlata v kombinaci s černým koženým řemínkem vypadá čistě a elegantně bez ohledu na to, co máte na sobě. Je napájen solární energií a při plném nabití má roční hodnotu energie.

Dámské hodinky Citizen

Citizen je další významná hodinářská společnost z Japonska, která existuje již od roku 1918. Pokud máte rádi klasický design hodinek, ale nejste fanouškem kožených řemínků, Citizen stříbrný řemínek a sponu z nerezové oceli. Hodinky jsou jednoduché a stylové a jsou voděodolné až do 50 metrů.

Hodinky Michael Kors

Michael Kors MK3221 jsou minimalistické hodinky, ale rozhodně nejsou nudné. Černočerná nerezová ocel je opatřena značkou hodinek ve zlatém tónu a bezpečnostní sponou s dvojitým tlačítkem. Jejich design se třemi ručičkami jistě upoutá pozornost, takže buďte připravena přijmout spoustu komplimentů při jejich nošení.

Velmi oblíbené jsou kovové hodinky v pudrových tónech. Hodinky, u kterých lze měnit kožený pásek a tak máte na výběr vždy ten pravý, aby vám ladil s outfitem. A po vzoru pánské módy i dřevěné a bambusové hodinky. Vždy je jen na vás, zda dáte přednost okázalému kousku, či hodinkám klasického vyhotovení, které se však budou hodit k drtivé většině vašich outfitů.

Stejně jako přísloví o tom, že čas jsou peníze, platí, že hodinky dotváří styl nositelky.

Fotografie: Amazon.com, Pixabay

Článek Dámské hodinky, praktický i důležitý módní doplněk byl publikován 30. prosince 2020 v 01.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...