Trendy ve špercích pro nadcházející sezónu

Sponzorované odkazy:

Trendy ve špercích pro nadcházející sezónu

Doplňky a šperky byly vždy dokonalým způsobem, jak kompletně vylepšit outfit. A ani v nadcházející sezóně tomu nebude jinak. Šperky jsou pomyslnou třešničkou na dortu, které mohou ozvláštnit i několik let starý kousek z vašeho šatníku.

Které šperky budou inKteré šperky budou in

Náušnice, náramky, prsteny i řetízky a náhrdelníky tu s námi budou vždy. Jaké jsou ty, které byste si měla pořídit na jaro? Kdo nemá rád náušnice? Pro tuto sezónu jsou oblíbené velké nadměrné náušnice. Stejně tak budou v módě silné řetízky a náhrdelníky. Jak jistě víte, masivní řetízky se v posledních letech vrátily, aby ovládly trendy.

Nebojte se osobitých náramků a prstenůNebojte se osobitých náramků a prstenů

Můžete kombinovat jednoduché a robustní řetízky, či můžete také vrstvit více drobnějších řetízků dohromady.

Chcete svým vzhledem šokovat?

Zapomeňte na klasické řetízky a prstýnky! V módě jsou šperky inspirované přírodou. Pořiďte si brože, náhrdelníky, náušnice a prsteny inspirované zvířaty a přírodou – hlavně se musí hodně třpytit. Pavouci, hadi, pávi, či pejskové a kočičky.

Zvířecí motiv je extrémně populárníZvířecí motiv je extrémně populární

Nemáte odvahu na hravé šperky se zvířecími motivy? Vraťte se do 80. let a nakupte si korále v různých barvách, vyhrabejte ze skříně široké pásky a ty doplňte náramky. Širokými náramky, které znáte ze starších filmů, či období vaší puberty.

Abychom nezapomněli… Dokonce i dlouhé náhrdelníky jsou zpět a myslím si, že je na nich nejunikátnější to, že vašemu vzhledu mohou bez námahy jednoduše přidat nádech elegance a všichni zjistí, že styl je vaše druhé jméno.

Náramky se vrací do módyNáramky se vrací do módy

Není jednoduché zkombinovat všechny tyto trendy ve špercích, méně je vždy více, chcete-li se inspirovat, hledejte na konci sedmdesátých let, či v raných začátcích let osmdesátých. Je to přesně styl, jaký se nosil ve filmu Pretty Woman, či v populárním nekonečném seriálu Dallas.

Článek Trendy ve špercích pro nadcházející sezónu byl publikován 6. ledna 2021 v 09.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...