Jak v době covidové vypadat dobře?

Sponzorované odkazy:

Jak v době covidové vypadat dobře?

Vynecháme-li letní období, kdy se zdál být svět alespoň na chvíli v pořádku, letos nebylo moc možností, kdy si na sebe vzít koktejlové šaty, či alespoň byznysky, které tak skvěle zvýrazňují naši siluetu. Možná nedávno v rámci vánočních svátků. Přišel leden – s ním sníh, mráz, tma ráno, tma odpoledne, deprese ze zpřísnění opatření. Spousta z nás pracuje z domova. Už vás vaše tepláky nudí a přemýšlíte, že až půjdete na poštu, že si na sebe oblečete něco opravdu „hogo fogo“, abyste si připomněla, jak vám to sluší, když si při oblékání dáte záležet?

Jak být v zimě in?Jak být v zimě in?

Pletená móda

Ať již chcete nebo ne vlna, pletené svetříky i masivní pulovry prostě k chladným zimním měsícům patří. Pletené šaty jsou letos opravdu v módě, navíc mají výhodu, že schovají některá sváteční kila. Naučte se vrstvit oblečení – nejenže vás to zahřeje, ale vrstvení je opravdu moderní. Vrstvení využijete i na procházky do přírody, kdy budete potřebovat, aby vás oblečení zahřálo.

Pletené svetry nevyjdou z módyPletené svetry nevyjdou z módy

Materiály a textura

Dávejte pozor i na materiály, ze kterých je váš oděv vyroben, například saka a kabáty vypadají vždy lépe, pokud jsou vyrobeny ze silné texturované látky.

Extra dlouhé kabáty

Meteorologové hlásí, že nás čeká velmi mrazivý závěr ledna. Bude tak nejvyšší čas vytáhnout kabáty dlouhé až na zem. Nejenže působí velmi elegantně a prodlužují siluetu, ale drží naše tělo opravdu v teple. Stále jsou v módě oversized kabáty, pokud nechcete utrácet, seberte dlouhý černý kabát svému příteli. Budete in!

Funkční oblečeníFunkční oblečení

Funkční oblečení

Jste zimomřivá? Nezapomeňte si pořídit funkční vrstvy oblečení. Funkční spodní prádlo sice stojí více peněz, ale nebudete se díky němu potit, a nebude vám chladno. Doby, kdy funkční oblečení rovnalo se nevzhledné, jsou už naštěstí dávno pryč.

Boty

Pořiďte si opravdu kvalitní obuv, která je určena pro zimní období a zahřeje vás i když bude teplota hluboko pod bodem mrazu. Sice většinou nebývá cool a na podpatcích, ale v zimě je důležitější funkčnost a pohodlí.

Pokrývka hlavy

Nezapomínejte na pokrývku hlavyNezapomínejte na pokrývku hlavy

Ano, velké většině lidí čepice, klobouky a barety nesluší. Přesto je všichni nosí. Když sáhnete po pokrývce hlavy, která bude ladit s vaším kabátem, či dáte-li přednost soupravě šály, čepice a stejně barevných rukavic, budete v teple a může vám být jedno, co si o vás myslí ti, kteří čepice nenosí a za mrazu raději trpí příšernou bolestí hlavy.

Článek Jak v době covidové vypadat dobře? byl publikován 13. ledna 2021 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...