Nestihla jste do léta zhubnout? Poradíme, co nosit, abyste vypadala štíhleji

Sponzorované odkazy:

Nestihla jste do léta zhubnout? Poradíme, co nosit, abyste vypadala štíhleji

A máme tu léto, po roce, který jsme trávili zavřeni doma, spousta z nás přibrala. Pomalu, ale jistě se svět vrací do normálu a přichází léto. Otevřené restaurace, výlety, společenské akce, ale má to jeden háček, nestihla jste zhubnout. Za měsíc asi těžko ztratíte nadbytečná kila, jež jste nastřádala za dvanáct měsíců – a tak se podívejte na naše tipy, jak vypadat v oblečení štíhleji, než zhubnete doopravdy.

Jak vypadat štíhleji?Jak vypadat štíhleji?

Definujte pas

I když nemáte postavu typu přesýpací hodiny, snažte se vzbudit dojem, že pas máte. Pánové milují křivky a je vědecky dokázané, že milují dámy, které mají určitý poměr mezi šířkou pasu a boků. Můžete zvolit kalhoty, či šortky s vyšším pasem, tričko, či halenku zastrčte do kalhot, použijte pásek.

Zvýrazněte pasZvýrazněte pas

Noste oblečení správné velikosti

Navzdory všeobecnému přesvědčení, volné oblečení, které je pro váš rám příliš velké nebo naopak velmi těsné a malé oblečení, nám moc dobrou službu neudělá. Objemné oblečení s větší pravděpodobností způsobí, že budete vypadat ještě větší, než ve skutečnosti jste, a příliš malé kousky upozorní na naše problémové oblasti, jako jsou špíčky na zádech, na bocích a pneumatika kolem pasu. V obchodě si vyzkoušejte více velikostí a vyberte oblečení, které vám sedí nejlépe – není ani volné, ani moc těsné.

Dbejte, aby vám oblečení seděloDbejte, aby vám oblečení sedělo

Vyberte si správné spodní prádlo

Pokud jde o hledání oblečení, díky kterému budete vypadat štíhlejší, vaše spodní prádlo je také důležité – možná více, než samotné svrchní oblečení. Příliš úzká podprsenka jen upozorní na faldy na zádech, přetékající prsa z košíčků působí nevzhledně i přes tričko, těsné kalhoty vám vytvoří faldíky, které ani nemáte. Do kvalitního prádla se nebojte investovat – musí vám sedět na milimetry.

Vyhněte se zaobleným botám

I když mohou vypadat roztomile, boty se zaoblenou špičkou nedělají nic jiného, než že vám opticky zkrátí nohy. Raději volte boty špičatější, jež prodlouží nohy a vytvoří iluzi, že jste vyšší, než doopravdy jste.

Noste podpatkyNoste podpatky

Noste podpatky s úzkými džínami

Pokud jste fanynka úzkých džínů, ale připadá vám, že máte příliš široká lýtka a stehna, nenoste k nim balerínky, žabky, ani kecky. Nohy prodloužíte a zeštíhlíte, když vaše oblíbené džíny spárujete s botami na podpatku. Pokud budou v odstínu kalhot, tím lépe – nohy budou vypadat ještě delší.

Investujte do stahovacího prádla

Není to nic, za co byste se měla stydět. Zeštíhlující a stahovací prádlo prošlo významnými změnami – zejména v materiálech, ze kterého je vyrobeno. Uvidíte, že zeštíhlující prádlo se stane brzy vaším přítelem na významné události. Skryje faldy, bouličky, celulitidu a vytvoří vám štíhlejší siluetu. Zeštíhlující punčochy dokáží zúžit bříško, zadek i stehna.

Foto: Pinterest.com

Článek Nestihla jste do léta zhubnout? Poradíme, co nosit, abyste vypadala štíhleji byl publikován 2. června 2021 v 09.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...