Kecky a botasky v létě? Hodí se i k sukni!

Sponzorované odkazy:

Kecky a botasky v létě? Hodí se i k sukni!

Nechceme vás nabádat, abyste se přestala oblékat žensky. Stále nejlépe vypadají šaty a sukýnky ve spojení s lodičkami, či sandály. Ale existují situace, kdy si prostě budete nucena k šatům vzít kecky. Ať už jste na dovolené a celý den byste nevydržela po památkách běhat na podpatcích, či vyrážíte na obchůzky do města. I s kočárkem jsou kecky praktičtější.

Kecky jsou šikKecky jsou šik

Není jednoduché k letnímu oblečení nakombinovat sportovní obuv – tedy, pokud nemáte na sobě šortky. Vše samozřejmě záleží na vaší kreativitě a citu pro styl. Ale není důvod si k šifónovým maxišatům obléci bílé, či pudrově růžové tenisky a vyrazit do města. V rámci sportovního stylu se tento model nemusíte bát doplnit džínovou crop bundičkou.

Kecky jsou pohodlnéKecky jsou pohodlné

Nezapomeňte však ani takovému outfitu doplnit punc ženskosti. Letní náhrdelníky, náušnice, letos velmi oblíbené náramky, či řetízek na kotník. Maxišaty přepásejte stylovým páskem, hitem léta jsou pásky vyrobené z řetízků.

Nebojte se být odvážnáNebojte se být odvážná

Velmi dobře s teniskami vypadají i minišaty na tělo, které vyrovnají kontrast mezi sportovním obutím a elegancí. Vyberte takové, které vám nejsou příliš těsné. Chcete-li být více šik, doplňte minišaty zajímavým blejzrem, třeba v barvě vašich tenisek. K takovémuto outfitu se místo kabelky hodí větší psaníčko do ruky – to podpoří elegantnost. Naopak kožený batůžek zas celý styl poposune do sportovna. Nebojte si hrát s doplňky, jistě víte, že udělají markantní rozdíl.

Jak nosit šaty a kecky do kanceláře?

Myslíte si, že profesionální oblečení a tenisky se spolu vylučují? Záleží na tom, v jaké profesi děláte. Na obchodní jednání, či do banky to asi není vhodné. Ale v běžný pracovní den? Proč ne? Skvěle vypadá třeba skládaná, velmi ženská sukně a bílé tenisky. Vždy dbejte na to, aby oblečení spolu ladilo a celý outfit byl vyvážený. Kde uberete teniskami, tam můžete přidat na volánkách, skládání, krajce, zkrátka typicky ženskými prvky.

Modrá s bílou jsou letní klasikouModrá s bílou jsou letní klasikou

Myslete na to, že tenisky vám opticky lehce zkrátí nohy, proto můžete zvolit kratší délky šatů, sukní a šortek, abyste tento handicap pohledově vyrovnala. Jste menšího vzrůstu? Nevadí! Návrháři se letos předháněli v tom, kdo vyrobí zajímavější kecky na podpatku.

A co vy? Troufáte si „rozbít“ vzhled elegantních šatů obyčejnými botaskami? Nebo raději volíte na pochůzky elegantní sandálky?

Foto: Pinterest.com, Pixabay.com

Článek Kecky a botasky v létě? Hodí se i k sukni! byl publikován 30. června 2021 v 09.00 v rubrice Boty a Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...