Zkrácené verze bundiček – víte, jak je nosit?

Sponzorované odkazy:

Zkrácené verze bundiček – víte, jak je nosit?

Letošní móda je jak barevná zoologická zahrada. Potisky, tepláky, pohodlné pantofle, sportovní styl, elegantní hadříky, legíny, řetízky, kůže a všechno je vlastně in. Nám, které po koronavirové pandemii a omezeném pohybu, nemáme na bříšku six pack, ale spíše něco, co připomíná nepovedenou bábovku, móda crop topů rozhodně nedělá radost. Ale crop svetříky a bundičky si odpouštět nemusíme.

BundičkaBundička

S těmi si můžeme pohrát, protože nemusíme bříško ukazovat úplně holé, když nechceme. Samozřejmě je tu možnost si obléci i tílko, které má zkrácenou – crop – verzi. Ale na to je třeba mít dokonalé bříško. My ostatní budeme jen tiše závidět a raději si pohrajeme s vrstvením. Crop bundičky, zejména z džínoviny se skvěle hodí místo bolerka k vzdušným letním maxišatům z viskózy, či šifonu.

Nebo můžete vytvořit kombo džínové crop bundičky a přiléhavých šatů – nejlépe jednobarevných. Skvěle bude vypadat se žabkami, zdobenými sandály, či keckami. Velmi často se nyní objevují i kožené a semišové křiváky v crop střihu, v těch je ale v létě příliš horko, ty si nechte na babí léto – budou se hodit.

Crop bunda a maxišatyCrop bunda a maxišaty

Nemusíte se bát ke crop bundičce obléknout přiléhavý top v klasické délce a džíny, pokud bude po ránu v létě chladněji. Pamatujte však na to, že kombinování různých barev džínoviny má svá pravidla.

Návod jak nosit crop bunduNávod jak nosit crop bundu

Když crop bundičku obléknete ke vzorovaným šatům, vzor krásně vynikne. Ale nepřehánějte to s barvami. Boty volte v barvě barevného podkladu vzorovaných šatů, či je slaďte s bundičkou. Skvěle doplní i džínové šortky, které jsou nejoblíbenějším oblečením na dovolené. Bundičku oceníte, protože ani v létě není vždy příznivé počasí. Navíc se bude hodit i na schování spálených ramen, když to přeženete s opalováním na pláži.

Foto: Pinterest.com, Pixabay.com

Článek Zkrácené verze bundiček – víte, jak je nosit? byl publikován 7. července 2021 v 09.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...