Šperky s brilianty ocení každá žena

Šperky s brilianty ocení každá žena

Máte rádi šperky a investujete do nich vždy tak, abyste své investice nelitovali? Pokud ano, znamená to, že zřejmě rádi koupíte šperky zlaté, ať už z bílého, žlutého nebo růžové zlata, nebo šperky s drahými kameny či perlami. Který briliantový šperk vás bude zdobit nejlépe, pokud jej budete chtít obléknout k šatům na společenský ples, svatbu nebo třeba významnou obchodní schůzku?

ŠperkyŠperky

Vždy je IN briliantový zásnubní prsten

Jestliže vás chce partner požádat o ruku, jistě vás potěší, když se podívá na nádherné briliantové zásnubní prsteny a ten nejhezčí vám koupí. Nemusí být tvořen jen jedním briliantem, nebo více drobnými brilianty v bílé barvě. Velmi krásné jsou i prsteny, které tvoří brilianty i jiný barevný kámen. Váš partner tak může vybrat prsten, který bude ladit s vašimi očima, bude jej tvořit vaše oblíbená barva, nebo bude vyjadřovat vaši povahu.

Ozdobte se náušnicemi

Šperk, který by měla mít doma každá žena, jsou určitě nestárnoucí briliantové náušnice. Mezi ně určitě patří typy, které tvoří bílé brilianty a dotváří je jiný barevný vzácný kámen. Co třeba rubín nebo smaragd?
To, jaké náušnice si vyberte, by mělo jít ruku v ruce s tvarem vaší tváře. Kulaté obličeje pomohou opticky prodloužit delší typy náušnic. Naopak majitelky delších obličejů by měly volit krátké náušnice, které jej opticky zkrátí.

Jaké šaty si obléknete?

Dámské dlouhé společenské šaty, foto: locca.skDámské dlouhé společenské šaty, foto: locca.sk

Roli při výběru šperků hrají i nové společenské šaty, které si chcete obléknout. Pokud jsou honosně zdobeny např. krajkou, vyšíváním, korálky, flitry, zvolte k nim jednoduché náušnice a další šperky, aby se vzájemně „nebyli“. Naopak, pokud jsou šaty jednoduché a střídmé, můžete si k nim vzít i honosné šperky, které jejich eleganci ještě podtrhnou.
Každý šperk s briliantem opatrujte jako oko v hlavě. Jde o vzácný šperk, který je nejen krásný, ale i skvělou investicí.

Článek Šperky s brilianty ocení každá žena byl publikován 14. února 2022 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...