Jaké šaty by měla vlastnit každá žena?

Sponzorované odkazy:

Jaké šaty by měla vlastnit každá žena?

Některé ženy vyznávají spíše pohodlí a sportovní oblečení, existují však typy šatů, které by měla vlastnit i ta nejzarytější milovnice kecek a tepláků. Které to jsou?

Také milujete šaty?Také milujete šaty?

Šaty budete potřebovat vždy, na společenskou událost, na svatbu, na pohřeb, na promoci vašich dětí, na obchodní schůzku, ale i na romantickou večeři, všude tam příliš velkou parádu v mikině a legínách neuděláte. Pokud budete vlastnit nějaké ty šaty, budete mít vždy jistotu, že vypadáte žensky, elegantně i na příležitostech s velmi přísným dresscodem.

Na léto se hodí maxi šaty, které jsou skvělé na cestování, ale i pochůzky po městě i jako oblečení do kanceláře, jsou volné, vzdušné a velmi feminní.

Maxišaty jsou skvělé na léto a dovolenouMaxišaty jsou skvělé na léto a dovolenou

Šaty áčkového střihu milují ženy po celém světě, protože zvýrazní pas, opticky zúží boky a stehna a schovají i větší zadeček. Navíc všechno oblečení v áčkovém střihu, tedy jak šaty, tak i sukně nikdy nevyjdou z módy.

Klasické koktejlky vynesete na mnoho událostí, nejlépe, když je pořídíte v černé barvě. Tzv. malé černé jsou také vždy v módě a pomocí doplňků z nich pokaždé vytvoříte nový outfit.

Pouzdrové šaty jsou skvělé všude tam, kde je třeba vypadat elegantně. O výhodách pouzdrových šatů jsme nedávno psali. Jsou elegantní, moderní a působí konzervativně a vy díky nim budete budit důvěru. Pouzdrové šaty jsou skvělé na obchodní jednání.

Krajka je sexyKrajka je sexy

Chcete působit extrémně žensky? Pak vsaďte na krajku. Krajkové šaty, či šaty s krajkovou vsadkou, či aplikací, udělají femme fatale i z milovnice sportovních kousků. Krajka působí sexy a tajemně. Hodí se v umírněnější verzi jak pro běžné denní nošení, či na romantické večeře, kdy budete potřebovat okouzlit muže svých snů.

Klasikou jsou šaty se vzory, určitě chybu neuděláte ani nákupem šatů s klasickým květinovým vzorem. Pokud máte pár kilogramů navíc, vyhněte se příliš velkému motivu, drobnější kvítky budou pro vás to pravé.

Článek Jaké šaty by měla vlastnit každá žena? byl publikován 11. dubna 2022 v 08.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...