Šaty můžete nosit každý den

Sponzorované odkazy:

Šaty můžete nosit každý den

Máte-li vžitý pocit, že šaty se nosí pouze v případě nějakých slavnostních příležitostí a na běžné denní nošení jsou nevhodné, náš článek vás přesvědčí o opaku.

Šaty jsou velmi ženskéŠaty jsou velmi ženské

Šaty jsou nadčasovým, velmi žensky působícím kouskem oblečení. Mají spoustu výhod. Dobře zvolený střih a materiál vám pomohou schovat nějaká ta kila navíc. Další výhodou je, že vás nikde nebudou tlačit a omezovat, jak tomu bývá u příliš těsných džín a kalhot. Pro mnohahodinové sezení u počítače jsou šaty každopádně vhodnější, než kalhoty. Oponujete, že šaty jsou sice skvělé, ale nedají se nosit, když je chladno?

Správné punčochové zboží vám pomůže vyřešit i tento problém.

Vyberte si z nepřeberného množství střihůVyberte si z nepřeberného množství střihů

Samozřejmě, že existují typy šatů, které se na běžné denní nošení nehodí, zejména ty plesové s korálky a flitry, ale existuje opravdu nepřeberná nabídka šatů, které můžete nosit ve volném čase, do práce, do kina, ale i na obědy a večeře. Na vršcích a doplňcích bude záležet to, jakým dojmem budou vaše šaty nakonec působit. Pouzdrové šaty s blejzrem z vás udělají elegantní a důvěryhodnou dámu, naopak džínová bunda a kecky, obyčejnou pohodovou holku odvedle.

U šatů závisí na kvalitě šití a na materiálu, některé materiály nejsou příliš vhodné na celodenní nošení, v jiných vám naopak bude skvěle. Mezi ty patří hedvábí, bavlna, polyester, viskóza a len. Při nákupu šatů dbejte na to, aby byly ušity opravdu kvalitně, jejich zipy byly precizně zapracovány a důležitým hlediskem je i údržba.

Červené šaty jsou vždycky sexyČervené šaty jsou vždycky sexy

Pokud nechcete se šaty běhat po každém nošení do čistírny, raději vsaďte na materiál, který lze snadno vyprat doma v pračce. Skvělé jsou materiály, kterým neuškodí ani sušička, protože co si budeme povídat, život je příliš krátký na nekonečné věšení a žehlení prádla.

Článek Šaty můžete nosit každý den byl publikován 13. dubna 2022 v 08.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...