Tipy na nákupy oblečení pro návrat do školních lavic

Sponzorované odkazy:

Tipy na nákupy oblečení pro návrat do školních lavic

Protřídili jste vašim dětičkám před koncem prázdnin oblečení a zjistili jste, že jim moc oblečení do školy nezbývá? Není divu, děti přes prázdniny velice rychle rostou. Nezbyde vám nic jiného, než se vydat na nákupy nových oblečků, nebo děti pořádně přeměřit a objednávat z internetového obchodu.

Máte štěstí, že většina kamenných i internetových obchodů má na konci prázdnin výprodeje. U malých dětí vám to půjde snadno, vyberete to, co se líbí vám. Ale máte-li doma teenagera, raději se vydejte na nákupy s ním. Většina dospívajících má svůj specifický styl, který se ještě ke všemu mění rychleji než aprílové počasí. Mikina, kterou vám dva měsíce nechtěli dát ani vyprat a nosili ji dnes a denně, je nyní na dně skříně, protože je jednoduše trapná. Všichni to známe.

Jestliže máte omezený rozpočet, sdělte vašemu puberťákovi konečnou sumu, kterou za dané oblečení hodláte utratit, aby se při výběru značkových kousků držel na uzdě.

Nebudete muset koupit jen oblečení, ale i spodní prádlo, ponožky, ale také nové přezůvky, sálovky a vybavení do školy. Září tak bývá v rodinách s dětmi plné výdajů.

Než se pustíte do nákupů, pečlivě protřiďte skříně a komody, abyste měli přehled, jakých kousků má vaše dítě největší nedostatek. Zbytečně nekupujte další a další džíny, když by dítě spíše potřebovalo nové mikiny, či trička. Generální úklid šatníku vám ušetří spoustu peněz, protože nebudete kupovat duplicitní kousky.

Trvá-li vaše dítě na značkových kouscích, není nic jednoduššího, než koupit základní kousky, a na extra drahé kousky si může teenager přispět z kapesného, či si zajít na brigádu a vydělat si na ně. Použijete-li toto pravidlo, nemusíte si připadat jako špatní rodiče, i když to dnes nebývá obvyklé. Naučíte své děti vážit si svých věcí a to je velká výhoda do budoucna. Spousta teenagerů je pak schopná mikinu za pět tisíc někde zapomenout, nebo ji při prvním použití něčím zašpinit.

Článek Tipy na nákupy oblečení pro návrat do školních lavic byl publikován 31. srpna 2022 v 08.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...