Hodinky jako symbol společenského statusu?

Sponzorované odkazy:

Hodinky jako symbol společenského statusu?

V dnešní době málokdo nosí hodinky jen z toho důvodu, aby měl přehled o tom, kolik je právě hodin. Každý z nás má u sebe neustále mobilní telefon, díky kterému máme o čase přehled neustále.

Hodinky se tak změnily z praktického doplňku na symbol společenského statusu. Vrcholoví manažeři se předhánějí, kdo z nich dorazí na obchodní jednání s dražšími Rolexkami.

I když jsme obklopeni digitálními zařízeními a chytrými hodinkami, stejně jsou klasické hodinky v kurzu. Pamatujete si ještě, jak jste byli důležití, když jste od rodičů dostali svoje první náramkové hodinky. Stejný pocit budete mít, když si pořídíte opravdu kvalitní značkové hodinky. Už je nesundáte z ruky. Možná se častěji budete dívat na to, jak jsou pěkné, než na to, kolik je hodin, koneckonců, na to v dnešní době jsou.

Módní průmysl na poptávku na trhu zareagoval a téměř všichni slavní módní návrháři mají svou kolekci hodinek. Jak ženy, tak i muži vědí, že mít nějaké ty „lepší“ hodinky je stejně důležité, jako mít kvalitní oblečení a čisté boty, aby na obchodním jednání zapůsobili.

Když se vydáte do obchodu pro luxusní hodinky, všímejte si i těch nejdrobnějších detailů. Dá se kovový pásek zkrátit, je kožený náramek řádně prošitý? Je úměrná velikost hodinek velikosti vašeho zápěstí? Na to opravdu pozor. Na velké ruce vypadají drobné hodinky spíše směšně a naopak.

Kvalitní hodinky jsou také zajímavým způsobem investování. Bude vám možná chvíli trvat, než dokážete odhadnout, do jakých hodinek se vyplatí investovat, protože jejich hodnota časem poroste, ale když si necháte poradit u odborníka, budete mít jistotu, že jste své peníze vložili do něčeho, co neztrácí časem na hodnotě. Opravdu kvalitní hodinky, pokud se o ně budete řádně starat, vydrží funkční i po celý váš život.

Článek Hodinky jako symbol společenského statusu? byl publikován 17. května 2023 v 07.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...