U zrcadla nemusíte trávit hodiny

Sponzorované odkazy:

U zrcadla nemusíte trávit hodiny

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak to dělají lidé, kteří z domu odchází za půl hodiny po probuzení a přesto vypadají jako ze škatulky? A chtěli byste to také umět? Není to nic složitého!

Všimli jste si, že přestože celebrita má na sobě džíny, bílé tričko a sako, vypadá skvěle, kdežto vy si v takovém outfitu připadáte divně? Čím to je? Za A sebevědomím a za B, když o sebe pečujete, máte umyté a dobře zastřižené vlasy, čistou pleť a kvalitní manikúru, vždy budete vypadat skvěle.

Péče o pleť

K tomu, aby vaše pleť byla bez chybičky, stačí dodržovat pár zásad. Každý večer a každé ráno musíte pleť vyčistit od zbytku make-upu. Extrémně důležitá je hydratace, k tomu s hodí séra s kyselinou hyaluronovou, na noc použijte retinoidy a ráno sérum, či krém s vitamínem C, jež vaši pleť rozjasní. Nesmíte zapomenout ani na krém s UV faktorem. Jednoduché, že? Hydrataci svému tělu musíte dodávat i zevnitř, to znamená pít dostatečné množství tekutin – nejlépe čisté vody.

Účes

Není třeba utrácet majlant za kadeřníka, čas od času si nechte zastřihnout konečky a nechte si vytvořit účes, který bude nenáročný na údržbu. Od kadeřníka si dejte poradit správný šampón pro váš typ vlasů. Doplňujte vitamíny skupiny B pro zářivé a lesklé vlasy.

Make-up nemusí trvat hodiny

U zrcadla se nemusíte každý den hodinu malovat. Nechte si nabarvit a upravit obočí, bude vám pak stačit ráno použít řasenka, BB krém a tvářenka, na rty naneste výživný lesk na rty a je hotovo.

Manikúra

Čisté a pěstěné nehty jsou vizitkou nejen každé ženy, ale i mužů. Spousta lidí však kouzlo dokonalé manikúry podceňuje. Máte-li potíže s růstem vlastních nehtů, nechte si udělat gelovou manikúru, choďte však dostatečně často na její doplnění. Odrůstající nehty nejsou nic pěkného.

Najděte si svůj styl

Pak už stačí jen mít v šatníku nadčasové kousky, které vám dokonale padnou a nemusí se jednat pouze o značkové kousky. Dokonale padnoucí kousky, které jsou ušity z kvalitních materiálů, vám vždy udělají lepší službu, než módní výstřelky, které za dva měsíce vyhodíte.

Rada na závěr

Vždy dbejte na komfortní obuv. Je jedno, jaké značce obuvi dáte přednost, ale vždy by měla být čistá, bez skvrn a oděrek.

Článek U zrcadla nemusíte trávit hodiny byl publikován 13. září 2023 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...