Predikce pro rok 2024- bude móda veselá? A překvapí nás ještě vůbec něco?

Sponzorované odkazy:

Predikce pro rok 2024- bude móda veselá? A překvapí nás ještě vůbec něco?

Sledujete-li módní přehlídky, pak jistě víte, že ani největší módní domy se poslední roky neshodnou na jednom universálním trendu.

To však nahrává nám, obyčejným smrtelníkům, protože si můžeme s několika paralelně oblíbených trendů vybrat ten, který je nám nejbližší, a který bude nejvíce lichotit naší postavě. Rozhodně není třeba kupovat tzv. crop trička a bundy, pokud máte větší bříško a postavu typu jablko, abyste na své nedostatky tímto trendem pouze upozornili.

Jaké jsou nejžhavější trendy z módních přehlídek?

Stále se na topu drží třásně – jak na oblečení, tak i na kabelkách a peněženkách. Mě osobně tento trend přijde nevkusný, ale s ohledem na to, že třásně měli ve svých kolekcích všechny značky od Gucciho, až po Toma Forda, dá se předpokládat, že letos bude třásním patřit svět.

Třásně si odpustím, osobně mě spíše zaujal trend, jež se skrývá za názvem BYZNYS SENSUAL, kdy se do oblečení pro ženy, kterým bývaly dovoleny pouze kostýmky nenápadně vkrádají i průsvitné materiály, krajka a vše, co se dříve do zaměstnání vůbec nenosilo. Za mě je důležité působit žensky, a to i v oblasti byznysu.

Dalším trendem, který letos udělá díru do světa, jsou tzv. mikro-mini modely. Máte-li krásné štíhlé nohy a patřičný věk, pánové jistě ocení minisukýnky a minišortky, které jim poskytnou patřičnou „podívanou“ na vaši gazelí postavu.

Inspirovány sedmdesátkami určitě jsou zvonové rukávy a květinové motivy. Ještě více do extrému jde tzv. punkové rokoko, které do sebe spojuje hned několik stylů a působí přinejmenším velice odvážně. Velké mašle, volánky, k tomu černé punkové boty a drsný výraz. To je pro letošek (prý) to pravé ořechové, tedy punkové.

A co kabelky? Čím větší letos budete mít tašku, tím více budete in! Zahoďte psaníčka, do kterých se vám nevejde ani mobilní telefon, a pořiďte si pořádnou kabelku, do které snadno umístíte vše, co byste mohla potřebovat – od notebooku, make-upu, až po oběd v krabičce.

Článek Predikce pro rok 2024- bude móda veselá? A překvapí nás ještě vůbec něco? byl publikován 21. února 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...