Hit letošního jara – červené brýle

Sponzorované odkazy:

Hit letošního jara – červené brýle

Tedy konkrétně červené obroučky na brýlích. Čím dál více celebrit lze spatřit s výraznými červenými obroučkami. Jaké tajemství červené obroučky skrývají? A komu vůbec sluší?

Proč zvolit červenou?

Modrá je sice dobrá, ale červená je ještě lepší! Červená je barva, která symbolizuje energii, vášeň a akci. Má sílu vyvolat silné emoce a pomůže dodat sebevědomí těm, kdo ji nosí. Co se týče brýlí, červené obroučky mohou být nečekaným šmrncovním doplňkem, který vnese zajímavý akcent do vašeho obličeje a dodá vašemu stylu prvek zábavy. Červené brýle jsou více než odvážné, ale je díky nim zábava! A nemyslete si, že nebudete mít červené obroučky jak kombinovat s oblečením, naopak se hodí k široké škále outfitů a příležitostí!

Zvyšte svou sebedůvěru pomocí brýlí! Studie ukázaly, že červená barva může zvýšit sebevědomí člověka, což může vést k asertivnějšímu a sebevědomějšímu chování. Čeká vás schůzka marketingu? Směle se na ni vydejte v červených brýlích! Budete působit kreativně, asertivně a energicky. Navíc si vás bude každý pamatovat! Určitě si nebudete moc ani stěžovat na nezájem opačného pohlaví.

Hledání perfektních červených brýlí

Když hledáte ideální pár červených brýlí, je důležité mít na paměti širokou škálu dostupných odstínů – od jasných a výrazných až po hlubší, téměř vínové odstíny. Klíčem je vybrat odstín, který doplňuje tón vaší pleti, barvu vlasů a osobní styl. Kromě toho – tvar rámečků je stejně důležitý jako barva. Ať už vás přitahují klasické obdélníky, trendy oversized tvary nebo hravé tvary kočičích očí, vyberte si styl rámečků, který dokáže pozvednout váš vzhled a odvést pozornost od nedokonalostí vašeho obličeje.

Zvažte tvar svého obličeje

Zde je několik tipů, jak vybrat správné obroučky:

Pro plné a kulaté tváře se rozhodněte pro hranaté rámečky, které vám pomohou prodloužit a zúžit váš obličej.

Máte-li oválný obličej, máte štěstí – většina tvarů rámečků vám bude slušet.

Pro ty, kteří mají čtvercový tzv. hranatý obličej – zvažte kulaté nebo oválné rámečky, které zjemní vaše hranaté rysy.

Obličeje ve tvaru srdce mohou těžit z rámečků, které jsou ve spodní části širší, aby vyvážily nesourodé proporce obličeje.

A nezapomeňte brýle vybírat i podle vašeho životního stylu!

Hledáte červené obroučky brýlí na zvláštní příležitosti, anebo potřebujete něco odolného na každodenní nošení? Zamyslete se nad svým životním stylem a nad tím, jak do něj zapadnou vaše brýle. Pokud trávíte hodně času venku, zvažte červené obroučky s polarizačními, případně samozabarvovacími skly. Pro ty, kteří jsou celý den před obrazovkou, může být prioritou technologie blokování modrého světla.

Integrace červených rámečků do vašeho šatníku

Jakmile najdete dokonalé červené rámečky brýlí, může být jejich integrace do vašeho šatníku hračkou. Krásně se kombinují s neutrálními barvami, jako je černá, bílá a šedá, a poskytují výjimečný kontrast. Pro divočejší vzhled si pohrajte s barevně podobnými outfity nebo vzory, které obsahují náznaky červené. Pamatujte, že červené obroučky brýlí nejsou jen pro odvážné. Mohou slušet opravdu všem, stačí je správně zkombinovat s vaším oblečením a líčením.

Neformální vzhled. Pro běžný den zvolte obyčejné bílé tričko a džíny. Chcete působit profesionálně? Doplňte červené brýle monochromatickým outfitem v neutrální barvě. Elegantní na večer? Zvolte malé černé a vaše červené brýle budou působit jako zajímavý módní doplněk.

Foto:

https://cz.pinterest.com/…76855164942/,

https://cz.pinterest.com/…55505790402/,

cz.pinterest.com/pin/251­21710409601737/

Článek Hit letošního jara – červené brýle byl publikován 1. dubna 2024 v 07.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...