Potřebujete svému jarnímu šatníku dodat šmrnc? Není problém!

Sponzorované odkazy:

Potřebujete svému jarnímu šatníku dodat šmrnc? Není problém!

Máte ve své skříni i opravdu drahé kousky, ale když je oblečete, působíte nudně, jako „stará-mladá“, která má modelkám na obrázcích daleko? Nemusíte zoufat, v dnešním článku vám poradíme s tím, jak na jaře vypadat šťavnatě a mít tzv. šmrnc.

Šmrnc je ostatně docela zajímavé slovo a pro každého má tak trochu jiný význam. Šmrnc, životní elán, či šťáva, někdo říká sexy, někdo spojuje šmrnc s osobitým kouzlem. Ať je to jak chce, všechny ho chceme mít. Ten šmrnc. A vypadat skvěle, aby nám ženy záviděly a muži se po nás otáčeli.

Jak vypadat na jaře trendy?

Určitě nemusíte v obchodě utratit majlant, stačí se zamyslet a začít kombinovat stávající kousky ve vašem šatníku trošku jinak, lépe, moderněji a nezvykle. Pak vám bude stačit koupit nové botky, či šperky a budete k nepřehlédnutí. (Také nebude škodit si dodat trošku více sebevědomí, protože to je to, co vás odliší od ostatních)

Zkoušíme nové trendy

Pokud jde o zkoušení nových trendů, mám velmi jednoduché pravidlo. Když se mi to líbí, zkusím to vzít ven. Pokud se v tom necítím doma u zrcadla, tak v tom oblečení nepůjdu ani vynést odpadky. Docela jednoduché, že? V dnešní době je úplně jednoduché zjistit, jestli vám něco sluší. I když nemáte kritickou kamarádku, která by vám daný model zatrhla. Stylizujte, zkoušejte a v daných outfitech se u zrcadla vyfoťte. Fotky si samozřejmě v mobilu uschovejte, protože vám pak usnadní přípravu oblečení do zaměstnání, či na schůzku. Až se budete někdy večer nudit, prohlédněte si fotografie kritickým okem, popřemýšlejte, co vám na daném outfitu vadí, či chybí a zlepšujte se. Sbírejte inspiraci na webu, ve videích na sociálních sítích a hledejte styl, který se bude hodit nejen k vaší postavě, ale vašemu životnímu stylu a osobnosti.

Móda je osobní, vy byste měla mít svůj styl, nenechte si diktovat oblečení, které vám nesluší, jenom proto, že je letos v sezóně v módě. Navíc nákupy trendy kousků, jejichž styl na podzim v módě stoprocentně nebude, jsou jen vyhozené peníze.

Zkuste místo nošení džínů a kalhot, letos sáhnout po šatech a sukních, ve kterých vynikne vaše ženskost, či naopak. Jste-li žena, která nosí pouze elegantní šaty, přidejte do svých kousků trochu rebelie, potisků a rozvernosti. Takové změny si každý všimne. Stačí pár doplňků, zajímavé boty, účes, překvapivá kabelka. Je jen na vás, jaký doplněk zvolíte, ale vězte, že vaše okolí takovou změnu zaznamená.

FOTO: cz.pinterest.com/pin/611­785930618635963/,

cz.pinterest.com/pin/298­011700349371118/,

cz.pinterest.com/pin/813­322013969296684/,

cz.pinterest.com/pin/591­1043251773966/.

Článek Potřebujete svému jarnímu šatníku dodat šmrnc? Není problém! byl publikován 27. května 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...