Šátek jako elegantní doplněk

Tagy:  šátek, šátky, šál, přehoz, pareo, sarong

Sponzorované odkazy:

Šátek jako elegantní doplněk

Každá žena si přeje být přitažlivá, sexy, krásná, originální, být něčím zvláštní a oslnit mnoho mužů. Bohužel někdy to dá opravdu zabrat, zvláště v dnešní době. Naštěstí je tu malý doplněk = šátek. Šátky jsou stylové a moderní, ale také luxusní a super doplňky, které si můžete vzít v jakémkoliv ročním období. Hodí se nejen do ošklivého ale i slunného počasí. A dlaší jejich plus a výhoda je, že nestojí moc peněz, je mnoho barev, vzorů, látek, velikostí … zkrátka máte z čeho vybírat.

Šátek je letos IN

Ano, ano, je to tak. Šátky jsou letos opravdu trendy. Dá se říci, že tento doplněk se z dámského šatníku ještě nikdy neztratil, ale letošní rok mají opravdu zelenou. Staly se doslova nepostradatelným doplňkem každé ženy. Nejen že jsou absolutně originální a stylové, ale navíc se postarají o podtržení vaší osobnosti. Každá žena dokáže tímto doplňkem zvýraznit svoji krásu, styl a klady, ale zároveň může i zakrýt drobné nedostatky.

Není šátek jako šátek

Stejně tak jako bot a kabelek, tak i šátků je strašné množství. Je to opravdu výhodné, protože si tak každá žena může vybrat ten správný, který nejlépe vyhovuje jejím požadavkům. K dostání jsou převážně luxusní hedvábné šátky a šály, velké bavlněné šátky a arabské šátky, které můžete znát také pod názvem „palestiny“. Palestiny jsou velké kostičkované barevné šátky. Všechny šátky jsou příjemné a vhodné i do ošklivého počasí. Zvláštní pozornost byste měla dát především svítivým a jasným barvám, jako je – růžová, oranžová, fialová, blankytně modrá nebo hráškově zelená! Tyto barvy jsou letošní rok tím pravým.

Cenová dostupnost

Ceny šátků jsou odlišné. Záleží na tom, co od takového doplňku očekáváte. Nejčastěji se pohybují cena okolo 100,– Kč až 500,– Kč.
Záleží jen na vás, jestli vám stačí obyčejný šátek z tržnice, nebo zdali dáte přednost značkovému a luxusnějšímu kousku. Tak se cena může vyšplhat až k 5000,– Kč.

Jak nosit šátky?

To, jak nosit šátky, záleží jen na vás. Uvázat si ho můžete jakkoliv a kamkoliv. Nejčastěji a opravdu nejlépe vypadá uvázaný šátek kolem krku (na stranu), jen tak volně přehozený přes raměna (uzel) a nebo pouze volně nošen na vašem těle.
Naprosto jedinečným a dokonalým kouskem je šátek jako doplněk k plavkám. Možná vám to přijde zbytečné, ale opak je pravdou. Pokud se chcete držet módních trendů, vězte, že šátek ve stylu sarong (uvazuje se podobně jako zavinovací sukně) nebo pareo (zahaluje celé vaše tělo) je to pravé ořechové. Stačí si nějaký šátek vybrat, koupit a hurá umět ho nosit. Dobře vybraný šátek dokáže podtrhnout váš vzhled a tím i upoutat pozornost.

Článek Šátek jako elegantní doplněk byl publikován 15. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...