Dámské holínky na procházky v dešti

Tagy:  Dámské holínky, barevné holínky, Hunter, Le Chameau, Jileon

Sponzorované odkazy:

Články v sérii

  1. Pláštěnky na procházky v dešti
  2. Deštník na procházky v dešti
  3. Dámské holínky na procházky v dešti
Dámské holínky na procházky v dešti

Festivaly jsou v plném proudu a nikdo z nás rozhodně nechce mít promáčené nohy a ponožky. Předpověď počasí žádné příznivé zprávy nepřináší ba naopak. Proto neváhejte a vyrazte do obchodů pro stylové holínky. Nemusíte je nosit jen do lesa, vyrábějí se dokonalé modely různých barev a vzorů, ve kterých oslníte i v ulicích města.

Barevné gumové holínkyBarevné gumové holínky

Nejlepší značky gumových holínek

Hunter

Značka Hunter je symbolem britského vrcholu dokonalosti – gumových holínek vyráběných skotskou firmou Gater Rubber Company od roku 1856. „Hunterky“ vděčí za legendární slávu vynikajícímu vypracování, vysoké jakosti povrchu a skvělému střihu.

Gumovky na procházky v deštiGumovky na procházky v dešti

Aigle

Francie je dávno republikou, ale její společenská smetánka dodnes ví, jak žít stylově na venkově. Na lovu a procházkách v zámeckých zahradách vždy doplňuje lodenový plášť gumovými holínkami značky Aigle.

Celebrity milují holínkyCelebrity milují holínky

Le Chameau

Francii – domovu vynikajících vín a kulinářských lahůdek – získaly skvělou pověst rovněž gumové holínky, které normandská firma Le Chameau ručně vyrábí od roku 1927. Užívá přírodní kaučuk, kůži a bavlněný žerzej.

Gumová elegance na nohouGumová elegance na nohou

Superga

Gumové holínky z Itálie? Samozřejmě. V jižní Itálii gumovky skoro nepotřebují, ale počasí v severní Itálii je mnohem deštivější. Sportovní kolekce značky Superga jasně dokazují, že funkčnost a elegance se u vodovzdorné obuvi vzájemně nevylučují.

Nokia

Většina lidí si značku Nokia spojuje výhradně s mobilními telefony. Ale Finky dobře vědí, že vyrábí také nezničitelné gumové holínky, které i při brouzdání sněhem uchovají chodila v suchu a v teple.

Dámské holínkyDámské holínky

Nováček – Jileon

Jileon Ltd. je rodinný podnik působící na evropském trhu od roku 2005. Sídlí v hrabství Leicestershire ve Velké Británii. Nabízí výrobky chránící před vodou v jakémkoliv skupenství a formě.

Kde koupit barevné holínky?

Velký výběr barevných holínek je na webových stránkách www.skeble.cz. Rozmanité vzory a styly vás jistě okouzlí. Pokud se navíc domluvíte s kamarádkou a obě si zde vyberete ty pravé pro vás, budete mít dopravu zdarma. Jestli se bojíte, že by vám gumovky neseděly, byly velké nebo vás v horším případě dřely, navštivte kamenný obchod v Praze 3, kde najdete sortiment ze stránek www.skeble.cz.

www.skeble.czwww.skeble.cz

Doplňky

Zateplovací vložka

Zateplovací vložka pro vás bude vhodným řešením v chladném počasí. Fleecová vložka je vyrobena jen v jedné univerzální velikosti. Její nošení je velice příjemné. Horní část krásně zahřeje celé lýtko a ohrnuje se přes okraj holínky.

Vak na holínky

K zajímavé obuvi patří zajímavý doplněk, kterým je elegantní vak. Je vyroben z pevného nylonu, který je nepromokavý. Vejdou se do něj jak holínky, tak outdoorové boty a pohorky. Čištění je jednoduché, stačí ho přetřít vlhkým hadříkem. Prázdný složený vak nezabírá příliš místa.

Zateplovací vložka & vakZateplovací vložka & vak

Co si obléci k holínkám?

Venku sice neprší, ale je pod mrakem. To nevadí, klidně si vaše oblíbené holínky obujte, dáte tím najevo, že jste na vše připravena. Ale co si k nim obléci? Záleží na počasí. Pokud je teplo, oblečte si sukni, šortky nebo šaty. Vše slaďte podle barev a vzorů na gumovkách. Jestliže máte pocit, že by vám byla zima, oblékněte si džíny a trenčkot.

Kombinace 1Kombinace 1 Kombinace 2Kombinace 2 Kombinace 3Kombinace 3 Kombinace 4Kombinace 4

Článek Dámské holínky na procházky v dešti byl publikován 27. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...