Louis Vuitton šátek, dokonalý módní doplněk

Tagy:  šálka, značka, elegance, móda, luxus, LV, Louis Vuitton

Sponzorované odkazy:

Louis Vuitton  šátek, dokonalý módní doplněk

Značka Louis Vuitton je světově známá a velice populární. Je ztělesněním luxusu, elegance a dobrého vkusu. Šátek značky Louis Vuitton je zárukou toho, že nám bude dělat báječného společníka a vždy díky němu vynikneme. Doplňky této značky jsou vždy maximálně vkusné, elegantní, s nápadem a šmrncem. Rozšiřte proto svou sbírku o šátek, který bude univerzální, budete jej moci nosit téměř k čemukoli a vždy budete vědět, že vypadáte fantasticky.

Černobílá klasika

Šátek v černé či bílé barvě se nikdy neztratí. Kombinace obou barev je nadčasová a vždy maximálně elegantní a vkusná. Hodí se ke všem barevným kombinacím, nejvíce pak k černé a bílé, které nás nikdy neomrzí. Perfektní bude jako součást kostýmku, klasický Louis Vuitton vzor je velice líbivý.

Hedvábná elegance, autor: freshstyleshop.comHedvábná elegance, autor: freshstyleshop.com

Hřejivé šálky od Louis Vuittona

Na podzim a v zimě se nám jistě budou zamlouvat slabé hřejivé šálky, kterými elegantně zakryjeme dekolt. Šálku můžeme také lehce přehodit přes ramena či ji klasicky omotat kolem krku. Fantazii ve vázání se meze nekladou. Tmavý základ s béžovými znaky je velmi neutrální a snadno kombinovatelný. Kdo má zájem vždy o něco neotřelého a originálního, jistě ho zaujme fialková šálka v kombinaci s lila a temně růžovou. Taková šálka je nejen praktická, především je fantastickým módním doplňkem, se kterým zazáříme jako celebrita.

Klasika od LV, autor: freshstyleshop.comKlasika od LV, autor: freshstyleshop.com

Ne vždy tradiční Louis Vuitton

Klasika může mít mnoho tváří. Ačkoli Louis Vuitton příliš často nevybočuje z pro něj velmi typických barev a vzorů, narazíme i u něj na zajímavé a originální kousky. Tím je například šátek s širokým hnědým lemem a barevný vzorem na bílém základě. Černá, červená, tyrkysová a tělová tvoří báječnou kombinaci barev, které k sobě fantasticky pasují. Takový doplněk se hodí k mnoha různým příležitostem a téměř k jakémukoli elegantnímu outfitu.

Klasika s novou tváří, autor: freshstyleshop.comKlasika s novou tváří, autor: freshstyleshop.com

Pro milovnice květin

K dalším originálním kouskům patří černě vzorovaný bílý základ s černým lemem, který zdobí několik velikých červených květů. Šátek větších rozměrů zaujme dámy s vytříbeným vkusem. Zakomponování květů v červených odstínech je velmi rafinované.

Květiny od LV, autor: freshstyleshop.comKvětiny od LV, autor: freshstyleshop.com

Šálky pro každou příležitost – Louis Vuitton trochu jinak

Trochu netradičně vypadají šálky s nápisy Louis Vuitton. Kombinace karmínové a šedé i bílé a černé byla velmi promyšlená, obě varianty vypadají fantasticky a hodí se. Hřejivé šálky jsou slušivé a skvěle vypadají, nosíme-li je ke kabátkům či trenčkotům. Můžeme zvolit klidně výraznější barvy.

LV graffiti, autor: freshstyleshop.comLV graffiti, autor: freshstyleshop.com

Článek Louis Vuitton šátek, dokonalý módní doplněk byl publikován 1. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...