Alpine Pro bundy a další kousky zimní výbavy

Tagy:  zimní oblečení, sportovní oblečení, barvy, vzory, kapuce, kabátek, bundy

Sponzorované odkazy:

Alpine Pro bundy a další kousky zimní výbavy

Alpine Pro, to je láska ke sportu, módě a pohodlí. Oblíbená a známá značka dámské i pánské konfekce stojí za kolekcemi funkčního a stylového oblečení. S Alpine Pro se oblékneme nejen ke sportu, ale vybereme si i z kolekcí určených pro běžné nošení. Široké řady oblečení na zimu nás jistě potěší, s Alpine Pro zůstaneme v teple a pohodlí celý den. Stačí si vybrat tu správnou bundu a už se neděsit studených zimních dní.

Perfektně univerzálníPerfektně univerzální

Univerzální stylové bundy od Alpine Pro

Alpine Pro nabízí skutečně pro každého něco. Stylové jednoduché univerzální bundy v neutrálních barvách se hodí pro každou příležitost. Vyrazit v nich můžeme do města, ale i za sportem. Lehce elegantní model kraťoučkého kabátku v bílé barvě si jistě oblíbíme. Kapuce přijde vhod a decentní zdobení jistě není na škodu. Bunda se stojáčkem neutrální barvy se zdá být až unisex záležitostí. Příjemný lehký materiál si zamilujeme. Bílá vypasovaná bundička s množstvím kapes je již trochu ženštější záležitostí. Velmi praktická je možnost využít i kapuci, která je standardně schovaná ve stojáčku bundy. Černá bunda s výraznými velkými knoflíky je pěknou ukázkou, jak lze skloubit jednoduchost a eleganci.

Na svahu nepřehlédnutelnáNa svahu nepřehlédnutelná

Bundy k nepřehlédnutí

Ne vždy musíme a potřebujeme být nenápadné. Reflexní barvy jsou ideální zejména při zimních sportech a využít jich lze také při pohybu venku v noci, kdy nás mohou snadno přehlédnout automobily. Vybrat si můžeme z některé ze super výrazných zářivých barev.

Vzory a barvy u Alpine ProVzory a barvy u Alpine Pro

Barevné modely pro radost

Alpine Pro nám přináší také kolekce jedinečných zajímavých bund v nejrůznějších barvách a s nejrůznějšími vzory. Mezi nimi si jistě vybereme tu svou. Je již na nás, zda si zvolíme standardní délku bundy, či o něco delší tak, že už lze hovořit o krátkém kabátku. Bundy Alpine Pro jsou pohodlné, hřejivé a také praktické. Jsou opatřené řadou kapes, kapucí a narazit můžeme také na stylové zateplení kožíškem. Velmi oblíbené jsou fialkové odstíny a kombinace modré a zelené, v nich budeme k nepřehlédnutí.

Elegantnější modely od Alpine ProElegantnější modely od Alpine Pro

Elegantní s Alpine Pro

Módní značka se nezabývá jen sportovním oblečením. V Alpine Pro si můžeme pořídit také stylový elegantní zimní kabátek. Černý lesklý ke kolenům dlouhý se zdá být tou správnou výbavou na studené zimní dny. Velmi elegantní je světlounký velice propracovaný vypasovaný kabátek z jemného materiálu. Kdekoho jistě zaujme také černá bundička zdobená kožíškem. Je pěkně tvarovaná a střih skvěle sedí.

Článek Alpine Pro bundy a další kousky zimní výbavy byl publikován 15. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...