Šaty přes kalhoty - návrat trendu

Tagy:  šaty přes kalhoty

Sponzorované odkazy:

Šaty přes kalhoty - návrat trendu

Léto daleko a vám už se pomalu začíná stýskat po oblíbených šatech. Mám pro vás řešení, oblečte si šaty přes kalhoty. Říkáte, že to už tady jednou bylo? Máte pravdu, poprvé jsme se s tímto trendem setkali v šedesátých letech, potom v devadesátých a už je to zase zpět. Zajímavé věci se holt po určité době vracejí, ale v lepší a propracovaněj­ší formě.

Věřím, že mnozí z vás mají smíšené pocity při pohledu na tento trend, ale dejte mu šanci. Věřte, že budete mile překvapena. Jde jen o správné zkombinovaní a hlavně nezapomeňte zapojit fantazii.

Základem jsou slim džínyZákladem jsou slim džíny

Elegantní vzhled

Elegantní kombinaceElegantní kombinace

Nejlépe vypadají šaty do poloviny stehen, jednoduše zakryjete nějaké to kilo navíc nebo každoroční povánoční nadílku na bocích. V jednoduchosti je krása. Pokud si netroufáte na extravagantní outfit, zvolte jednoduché šaty a černé kalhoty. Místo kalhot můžete použít legíny a k nim korzetové nebo balonové šaty. A co třeba latexové legíny? Výborně se k nim vyjímají pletené šaty. Možná vás překvapí, jak pěkně vypadají bílé džíny s krátkými přiléhavými šaty a světlým sakem. Moji pozornost také upoutaly černé šaty s volnějším světlým svetříkem do pasu společně se semišovými kalhoty, zajímavá kombinace.

Sportovní vzhled / Elegantní vzhledSportovní vzhled / Elegantní vzhled

Sportovní vzhled

Pokud se rozhodnete pro sportovní vzhled, použijte slim džíny a šaty sportovního střihu, na nohy si obujte tenisky. Pokud si oblečete košilové šaty přes oprané džíny, úspěch bude zaručen. Mladistvé jsou jednoduché šaty s džíny společně s kardigan svetříkem, který nechte rozepnutý, ale kolem pasu si zavažte pásek.

Všimněte si hlavně 2 dívky a inspirujte se jejím outfitemVšimněte si hlavně 2 dívky a inspirujte se jejím outfitem

Stylově

Chcete povýšit svůj styl? Hrajte si s módou! Šaty můžete nechat volně splývat přes kalhoty nebo si je přepásejte širokým nebo úzkým páskem. Velmi pěkně vypadá šátek uvázaný kolem pasu, vytvoříte se tím turecký pas. Opravdovým trendem jsou šaty, které vypadají jako tričko přetažené přes spodničku a takovéto šaty jsou přímo určeny k nošení přes kalhoty. Hippie look bych nechala na blížící se jaro, vytvoříte ho pomocí etno šatů a zvonových kalhot.

Stylové kombinaceStylové kombinace

Zaměřeno na detail

Důležité jsou i nápadité detaily v podobě náramků, korálků a náušnic, samozřejmě podle události, na kterou se chystáte.

Z přehlídkového molaZ přehlídkového mola

Zdroj: www.cabicanary.com, www.refinery29.com

Článek Šaty přes kalhoty - návrat trendu byl publikován 12. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...