Plavky Litex 2011

Tagy:  plavky, kolekce 2011, Litex

Sponzorované odkazy:

Plavky Litex 2011

Plavky Litex, to je kvalita za rozumnou cenu. Svědčí o tom výrobky šité z prvotřídních látek ze Španělska, Itálie a Francie. Také speciální výrobní technologie vám zajistí dlouhou životnost a pohodlí plavek. Prvotřídní kvalitu zajišťuje materiál Lycra, díky němuž plavky neztratí svůj tvar a pružnost. Pokud máte plavky Litex již delší dobu v oblibě, jistě jste si všimly, že každý rok se v kolekcích objevují designově propracované plavky, dle aktuálních trendů.

dvojité kosticedvojité kostice dvoudílné květinovédvoudílné květinové dvoudílné růžovédvoudílné růžové dvoudílné sportovnídvoudílné sportovní dvoudílné zebřídvoudílné zebří

Litex vyrábí plavky pro ženy, muže, chlapce, dívky i děti, tedy pro všechny věkové kategorie. V dámské verzi zde najdete plavky jednodílné i dvoudílné v mnoha střihových provedeních. Také ženy s bujným poprsím zde mají možnost velkého výběru, košíčky se vyrábějí do velikosti E, dokonce vám na žádost ušijí plavky na míru.

jednodílné květinovéjednodílné květinové jednodílné vzorovanéjednodílné vzorované

V letošní kolekci si firma Litex pohrála s barevnými kombinacemi, které představila na trendy stylových a designově propracovaných plavkách. Prohlédněte si fascinující potisk a vzory na plavkách. Na své si přijdou jak tmavovlásky, pro které jsou určený výrazné a syté barevné kombinace, tak i blondýnky v tlumených, pastelových tónech. Toužíte po jednoduchosti, můžete zvolit klasicky střižené jednobarevné plavky.

Jednodílné plavky

jednodílné černéjednodílné černé

Elegantní jednodílné plavky určené pro nerozhodné dívky. Nevíte, jestli květinový vzor nebo pruhy, pak sáhněte po černých plavkách, které vám jako bonus uberou nějaké to kilo navíc. Horní část je opatřena kosticemi a tak hezky vytvaruje poprsí.

jednodílné rychleschnoucíjednodílné rychleschnoucí

Sportovní rychleschnoucí plavky opravdu oceníte. Plavky jsem osobně vyzkoušela a mohu potvrdit, že jsou vážně suché během chvilky. Jejich barevné provedení k tomu nádherně vyrýsuje vaši postavu, pas zúží a prsa esteticky zaoblí.

jednodílné zvířecíjednodílné zvířecí

Jako divoká šelma budete v plavkách se zvířecím potiskem. Zavazování za krkem a vykroj na stranách, dodává šmrnc a styl. Doplňky volte dřevěné nebo zlaté.

Dvoudílné plavky

dvoudílné černédvoudílné černé

Černé plavky s transparentním vzorem jsou tak elegantní. Zajímavý je horní díl plavek se silikonovými ramínky a pásek s třpytivou přezkou na spodním dílu plavek.

Tankiny

námořnickénámořnické

Námořnické barvy jsou letos velmi trendy a k vodě se hodí. Litex ale nezůstal jen u barevné kombinace červené, bílé a námořnické modré, ale doplnil plavky ještě o pruhy a záchranný kruh.

dvoudílné s výraznými proužkydvoudílné s výraznými proužky dvoudílné s proužky pro blondýnkydvoudílné s proužky pro blondýnky

Pruhy, pruhy, pruhy … Ano, tento vzor je velmi oblíbený a nechybí ani v letošní kolekci Litex.

Dětské

dětskédětské

Doplňky

kšiltkšilt sukněsukně

Nesmíte zapomenout ani na doplňky, například sukně nebo kšilt se stejným vzorem jako plavky.

www.litex.cz

Článek Plavky Litex 2011 byl publikován 21. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...