Sportovní styl nejen na sportovní aktivity?

Tagy:  sport, tenis, sportovní obuv, termo prádlo, ponožky, nano částice, antibakteriální, sportovní aktivity, hodinky, Junghans

Sportovní styl nejen na sportovní aktivity?

Většina z nás si nedokáže život bez sportu ani představit. Stejně tak, jako v ulicích sledujeme módní outfity procházejících lidí, tak je tomu i na hřišti a při různých sportovních aktivitách. Na plavání bychom měli zazářit v moderních plavkách z příjemného a kvalitního materiálu, na lyžích okouzlit designem zimní kombinézy a při tenise zase celkovým outfitem včetně bot. V následujících řádcích se zaměříme zejména na tenis.

Tenis

Před sto lety hrály ženy a dívky tenis v sukních v délce až do poloviny lýtek. Zní to šíleně, že? Je až neuvěřitelné, jak se doba a samozřejmě i móda za tolik let změnila. Až když si tenis oblíbila vyšší vrstva, neexistovalo sportovní oblečení a tak se hrál tenis v tom, v čem jsme na kurt přišli. Teprve 20. léta 20. Století přinesla větší pokrok ve světě tenisové a sportovní módy.
V dnešní době vládne tenisovým kurtům zejména světlá barva oblečení, ale nemusíte se bát i výraznějšího oblečení např. v barvách modři, červeně nebo zeleni. Výhodou jsou světlé barvy a to hlavně z důvodu přehřívání od slunce.

Obuv

U sportu hraje důležitou roli obuv. Tenisová obuv na všechny povrchy musí být kvalitní, nejen co se materiálu týče, ale i provedení, neboť vám musí vaše nohy ochránit před nebezpečným úrazem. Vyberte si boty podle toho, kde tenis vlastně hrajete. Jiné jsou totiž do haly, na beton či na antuku.
Boty na tenis by si měl pořídit každý kdo to s hraním tenisu myslí opravdu vážně. Takové boty ochrání vaše klouby před nárazy a také se postarají o utlumení dopadů.

Termo ponožky

Termo ponožky s antibakteriální úpravou jsou vysoce komfortní a postarají se zamezení tvorby mykózy, plísně na nohách, zápachu nohou atd. Antibakteriální úprava obsahuje nano částice stříbra vetkané do látky.
Termo ponožky či podkolenky se dají využít nejen ke sportu, ale i na rybaření, myslivost, do práce, na běžné nošení do tenisek a další sportovní aktivity apod.

Hodinky Junghans

Největším a nejznámějším německým výrobcem na trhu luxusních hodinek je firma Junghans. V nabídce najdeme velmi širokou škálu různorodých designů. Zákazníci se mohou těšit z klasických a nestárnoucích kousků, přes zajímavé modely až po netradiční zpracované digitální hodinky.
Úspěch značky podtrhuje široká nabídka modelů, ze kterých si dokáže vybrat snad opravdu každý. Od klasického vzhledu, který je oblíben zejména u bankéřů, manažerů apod. až po atraktivní a energický sportovní styl. Pokud chcete i vy udivovat okolí luxusními hodinkami a vlastnit symbol preciznosti, pak už nezbývá než sáhnout po hodinkách značky Junghans.

Článek Sportovní styl nejen na sportovní aktivity? byl publikován 28. ledna 2014 v 22.15 v rubrice Sportovní oblečení. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...