Jaké oblečení pořídit dětem na zimu?

Sponzorované odkazy:

Jaké oblečení pořídit dětem na zimu?

Děti zimu milují. Sáňkování, lyžování, koulování, stavění sněhuláků. Jediné, co na zimě nesnáší, je to nekonečné oblékání, než půjdou ven. Teplé ponožky, nákrčník, čepice, rukavice, punčochy a spousta dalších a dalších vrstev. Dříve než se vydáte s malým dítětem ven, obvykle jste zpocená vy i dítě. Myslíte na to, že už je nejvyšší čas nakoupit kvalitní zimní oblečení, abyste byli připraveni, až napadne první sníh? Máme pro vás pár tipů na to, jaké zimní kousky by neměly chybět ve skříni vašich dětí, aby jim v zimě nebylo chladno.

pro dětipro děti

https://www.zalando-lounge.cz/…ZO0VR760-J00

Zásadní je, aby měly děti v teple chodidla, hlavičku, aby jim nefoukalo na ouška, a také je důležité, aby měly v teple trup. Zánět močových cest není nic zábavného ani pro rodiče, natož pak pro děti.

Určitě kvalitní a hřejivé spodní prádlo. Tílka, či bodýčka bez rukávů jsou skvělou spodní vrstvou. Boxerky, slipy, či kalhotky s vysokým pasem také.

Hřejivé ponožky děti jsou velmi citlivé na chlad od chodidel, proto by v zimní výbavě pro malé děti neměly chybět kvalitní ponožky.

Punčocháče. Některé maminky preferují spodní thermolegíny, necháme výběr na vás, ale hodí se jak pod oteplené kalhoty, tak i pod zimní kombinézu. Výhodou je, že když k někomu přijdete na návštěvu a sundáte vrchní vrstvu, vaše dítě bude stále v teple.

Děti musí být v tepleDěti musí být v teple

https://www.zalando-lounge.cz/…ZO16X936-G00

Trička či bodýčka s dlouhým rukávem. V zimě jsou obyčejná bavlněná trička a bodýčka zásadní pro vrstvení. Není jich nikdy dost. Máte-li doma po ránu chladno, dejte přes tričko dětem i vestičku, než se vám podaří dům vytopit. Čepice jsou v zimě takovým nutným zlem. Speciálně, pokud máte mrňouska, který s radostí čepici vyhazuje z kočárku. Čepice pomáhají dětské termoregulaci a navíc brání tomu, aby vaše dítě trápila bolavá ouška.

Ať jsou v teple!Ať jsou v teple!

https://www.zalando-lounge.cz/…ZO16X968-K00

Nepromokavá souprava. Děti objevují svět a měly by při tom být v suchu a teple. V dnešní době se dají sehnat soupravy a kombinézy, které nepropustí vlhkost a vodu. Buď jsou pogumované, či ušité ze speciálních voduodpudivých materiálů. Vrstvy z Merino vlny vám udrží dítě v teple i ve velmi velkém mrazu. Umožňuje pokožce dýchat, navíc budou v teploučku. Rukavice – těch raději pořiďte několik párů – snadno se namočí, tak abyste je mohli v průběhu dne několikrát vyměnit.

Článek Jaké oblečení pořídit dětem na zimu? byl publikován 18. října 2021 v 09.00 v rubrice Dětská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...