Blíží se období letních koncertů – víte, jak se na koncert obléknout? I. díl

Sponzorované odkazy:

Blíží se období letních koncertů – víte, jak se na koncert obléknout? I. díl

Léto vždy přichází s uvolněnější náladou, koná se spousta koncertů, festivalů a akcí nejen pod širým nebem, ale i obrovských koncertních halách. Vy budete mít konečně nějaké to volno, a pokud se rozhodnete nějaký ten koncert navštívit, měli byste se řádně obléknout.

Víte, co se vlastně nosí na koncerty?

Odpověď bude nejednoznačná, na koncert vážné hudby určitě nepůjdete v kožené rockerské bundičce, a naopak na letní koncert na stadionu, určitě nevyrážejte v obleku. Najít perfektní oblečení není jednoduché – jedno víme, musí být prodyšné, pohodlné, budete-li během koncertu stát, myslete také na kvalitní obuv, abyste si koncert užili a nemuseli celý večer řešit, kde vás boty tlačí a řežou, nebo, že vám opuchají nohy.

Když si vybavíte koncert, představíte si rockového fanouška v kožené bundě, trikem s nápisem, či obrázkem skupiny, kterou právě poslouchá, na zápěstí nesmí chybět náramky, nejlépe nějaké originální. Rockový fanoušek má také obvykle kotníkové boty, velice oblíbené bývaly tzv. Martensky.

Na esoterický, či jinak uvolněný festival se hodí oblečení v boho stylu, pamatujete na květinové děti? Inspirujte se! Volné, prodyšné maxišaty, sandály, kotníčkové boty, Carmen výstřih, rozpuštěné vlasy, muži mohou šáhnout po batikovaném barevném tričku a kraťasech.

Popové koncerty mívají velice různorodé publikum, od puberťáků, až po jejich rodiče. Mladé slečny mohou obléci crop tom a šortky, rodiče by měli sáhnout po nějakém mladistvém kousku, hodit se budou džíny, nějaké zajímavé tričko, či top, trošku extravagantní bundička, či kožené kalhoty. Chcete-li dámy vyniknou z davu a zazářit, zvolte třpytky, pajetky, lesklé materiály, boty na platformě, extravagantní účes a výrazné líčení. Celý outfit skvěle doplní sluneční brýle, nejlépe s barevnými sklíčky.

Pokračování článku o tom, co si obléci na koncert najdete ZDE.

Článek Blíží se období letních koncertů – víte, jak se na koncert obléknout? I. díl byl publikován 26. června 2023 v 07.00 v rubrice Dámská móda a Pánská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...