Co se nosí letos v květnu?

Sponzorované odkazy:

Co se nosí letos v květnu?

Máme tu měsíc květen – máj, lásky čas. A s ním i proměnlivé počasí, po ránu bývá chladno, odpoledne umíráme horkem, často také při cestě z práce zmokneme. Víte, co na sebe v květnu, abyste byla vždy hezky oblečená, a přitom bylo oblečení praktické a elegantní? My jsme pro vás sepsali pár tipů na to, co si v máji oblékat.

Častěji také trávíme čas venku, s přáteli, na procházce, ale i s dětmi na hřištích, a tak nezapomínejte na to, mít s sebou vrstvu oblečení, kterou si budete moci obléknout, až se navečer ochladí. Třeba džínovou bundičku, blejzr, cardigan, či bomer. Konečně také můžete vytáhnout šaty, sukýnky, šortky ze zimního spánku a zkusit je letos kombinovat trošku jinak! Dost bylo zimního a přechodového oblečení!

Hledáte perfektní oblečení, které si můžete obléci kamkoli? Oblékněte si roztomilý splývavý květinový top, přidejte džíny s vysokým pasem a přidejte své oblíbené pohodlné kecky. A ano, stále mají přednost ty bílé, jako v loňské sezóně. Pozor na jarní sluníčko, chraňte své oči stylovými slunečními brýlemi!

První jarní grilovačka? Není problém!

S příchodem jara, sluníčka a veselejšího počasí se nám častěji dostane pozvání na jarní party spojenou s grilováním a posezením s přáteli. Víte, co si na takovou grilovačku obléci? My ano! Zvolte zajímavě střižené tričko, doplňte jej džínami, či koženými kalhotami a vyberte si zajímavou pokrývku hlavy, co třeba značkovou kšiltovku, klobouček? V tomto případě také myslete na to, že se jistě u přátel zdržíte a později vám bude na zahradě chladno.

Spousta z nás začala na jaře cvičit a běhat, abychom byly pěkné do plavek, kupte si nějaké zábavné oblečení v jarních barvičkách na cvičení. Černé legíny a černá mikina – to je nuda! Fialová, růžová, zelená, tyrkysová – to jsou ty pravé barvy, které vám při cvičení dodají energii. Nezapomeňte na kvalitní obuv na běhání, ať si neničíte klouby!

Nesmíme opomenout jarní a letní nejlepší kamarádky každé ženy – pohodlné maxišaty! Ty nikdy nezkazí žádnou zábavu – ať již doplněné crop bundičkou, či elegantním sáčkem. Vždy budete působit velice žensky a pohodově.

Na výlet na hory volte trekové boty, funkční oblečení a bundy ze softshellu.

Foto: Pixabay.com cz.pinterest.com/pin/113­6807130914604845/.

Článek Co se nosí letos v květnu? byl publikován 15. května 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...